Çukur’un Devamı Olan Üç Kuruş Dizisinde Aliço’da Var! Herkes Ekran Başına! Bu Tarih Kesinlikle Kaçmaz

İçerde ve Çukur dizilerinden sonra serinin üçüncüsü olan Üç Kuruş ile ilgili merak edilenler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Üç erkek başrolden bahsediliyor. Bunlar arasında Uraz Kaygılaroğlu, Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez yer alıyor. Gelin şimdi de detaylarına bakalım.

İçerde ve Çukur dizilerinden sonra serinin üçüncüsü olan Üç Kuruş ile ilgili merak edilenler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Üç erkek başrolden bahsediliyor. Bunlar arasında Uraz Kaygılaroğlu,  Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez yer alıyor. Gelin şimdi de detaylarına bakalım.

İçerde ve Çukur Dizilerinde Başarı Yakalanabilecek mi?

İçerde ve Çukur dizilerinin başarılı çıkışlarının ardından Üç Kuruş dizisinin de aynı başarıyı yakalaması bekleniyor. Hazırlıklar çoktan başladı bile. İçerde ve Çukur ’un ardından Üç Kuruş dizisinde de ana tema polis ve mafya olacak. Yani mafyanın ağırlığını burada da göreceğiz. Üç erkek başrol oyuncularından birinin daha ön planda olacağı ve bu ismin de tahmin edildiği veya beklendiği gibi Aras Bulut İynemli değil Uraz Kaygılaroğlu olacağı yönünde bir duyum var.

Çukur’un Devamı Olan Üç Kuruş Dizisinde Aliço’da Var! Herkes Ekran Başına! Bu Tarih Kesinlikle Kaçmaz

Mucize Doktor Üç Kuruş İçin Ekranlara Geri Dönüyor

Taner Ölmez’in de 3. Başrol olarak rolü kabul ettiği yönünde söylentiler mevcut. Ama Mucize Doktor dizisindeki rolünün ardından dinlenmek istediği yönünde de söylentiler dolaşmakta. Diğer rollerden birinin de Murat Yıldırım olabileceği konusunda da yorumlar yapılıyor. Ama Aras Bulut İynemli başrol olarak kesin olacaklardan biri çünkü önceki serinin her ikisinde de başrol oynamıştı. Aliço rolüyle Rıza Kocaoğlu Çukur’daki karakterin aynısını oynayarak yerini alacak.

Aliço Üç Kuruş’ta Olmazsa Olmaz

Çukur hikâyesinde var olan bir karakter idi ve hiç değişiklik yapılmadan Üç kuruş’ ta devam kararı alındı. Yani projede çukur izlerini çokça göreceğiz. Peki, kadın oyunculardan kimler yer alıyor? Sinem Ünsal ve Leyla Tanlar adından söz edilen isimler.   

Yani yeni sezonda çukur severler yine heyecana ve sürprizlere doyacak anlaşılan. Çünkü hem konusu itibariyle hem de içinde yer alan oyuncular itibariyle izleyicinin gözünü ve gönlünü doyuracağa benziyor. Üç kuruş için geri sayım başladı. İzleyiciler de koltuklarında yerini almaya başlasın.

Çukur’un Devamı Olan Üç Kuruş Dizisinde Aliço’da Var! Herkes Ekran Başına! Bu Tarih Kesinlikle Kaçmaz ile ilgili etiketler Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.