Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Erşan Kuneri'de! Cem Yılmaz'dan Sürpriz Atak

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen Erşan Kuneri dizisi kadrosuna sürpriz bir oyuncu dahil edildi. Çukur dizisinin kadrosunda büyük beğeni toplayan ve hayran kitlesine sahip olan ismi Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştı.

Önümüzdeki yıl içerisinde gösterime girmesi için yoğun bir çaba harcayan Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylar içerisinde Erşan Kuneri dizisinin kadrosunu belirlemek adına ilk girişimlerine başlamıştı. Kadroya ilk olarak yakılıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nu dahil ettiğini açıklayan Yılmaz, Kuneri hayranlarını oldukça sevindirmişti.

Cem Yılmaz son olarak da final yapan Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterine hayat veren başarılı oyuncu Necip Memilli’nin Erşan Kuneri kadrosuna dahil edildiğini açıkladı. Memilli’nin kadroya dahişl edilmesiyle ise son oyuncular listesi Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu’dan oluştu.

Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Erşan Kuneri'de! Cem Yılmaz'dan Sürpriz Atak

Erşan Kuneri için son isimse Özkan Uğur oldu. Uğur, hatırlanacağı üzere daha önceden Cem Yılmaz’ın G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Arif V 216, Karakomik Filmler 2019 ve Karakomik Filmler 2: Deli’de de rol almıştı.

Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Erşan Kuneri'de! Cem Yılmaz'dan Sürpriz Atak - Resim : 2

Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak ve her bölümde birbirinden farklı hikayeler ekranlara gelecek.

Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Erşan Kuneri'de! Cem Yılmaz'dan Sürpriz Atak - Resim : 3

Kanser tedavisi gören Özkan Uğur’un Erşan Kuneri dizisinde rol alacağının ortaya çıkması ise şimdiden sağlık durumunun iyiye gittiğinin de bir göstergesi haline geldi. Güzel oyuncu Ezgi Mola ise son Instagram paylaşımında Erşan Kuneri dizisinin çekimlerine başlandığını söylemişti.

Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Erşan Kuneri'de! Cem Yılmaz'dan Sürpriz Atak ile ilgili etiketler Çukur erşan kuneri Koçovalılar Necip Memilli
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.