Çukur'un Ayşe Koçovalı'sı sevgilisiyle görüntülendi!

Fenomen dizi Çukur’da hayat verdiği Ayşe Koçovalı karakteriyle tanınan 41 yaşındaki İrem Altuğ, önceki akşam Cihangir’de sevgilisiyle el ele yürürken görüntülendi.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Çukur dizisinde Ayşe Koçovalı karakterine hayat veren İrem Altuğ, sevgilisiyle el ele görüntülendiği anlarda bir anda paniğe kapılarak farklı bir tarafa doğru yöneldi.

Güzel oyuncu İrem Altuğ muhabirlerin, “Beyefendi bir anda elinizi bıraktı. Tanıdığımız biri mi?” sorusuna “Yok canım, gelen araca yol vermek için elimi bıraktı” diyerek gülümsedi.

Çukur'un Ayşe Koçovalı'sı sevgilisiyle görüntülendi!

Altuğ daha sonrasında muhabirlerin ısrarlı soruları karşısında “Bir düşünün bakalım yanımdaki beyefendiyi hangi diziden ve filmden tanıyacaksınız?" diyerek kafaların karışmasına neden oldu. Altuğ ısrarla gizemli beyefendiyle sevgili olmadıklarını söylerken, 2022 yılına da Cem Yılmaz’ın gösterisiyle gireceğinden söz etti.

Çukur'un Ayşe Koçovalı'sı sevgilisiyle görüntülendi! ile ilgili etiketler irem altuğ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.