Çukurova'lı Saniye yeni dizisini buldu! Selin Yeninci bombayı patlattı!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye karakteri ile izleynlere keyifli anlar yaşatan başarılı oyuncu Selin Yeninci dizinin sezon finali yapmasının ardından yeni projesini buldu. İki ayrı dizide sevenlerinin karşısında çıkacak olan oyuncu boş durmuyor.

Selin Yeninci son günlerin en çok konuşulan oyuncularından oldu. ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Saniye karakteri ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan ve dizinin izleyenlerine keyifli anlar yaşatan Selin Yeninci yeni dönemle birlikte iki ayrı dizide rol alacak.

SELİN YENİNCİ BOŞ DURMUYOR!

Son dönemin parlayan yıldızı Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finali yapmasını fırsat bilerek iki ayrı dizi projesinde yerini aldı.

Selin Yeninci kimdir nereli kaç yaşında? İşte, dizileri ve filmleri - Hayat  Haberleri

Gelen bilgilere göre Selin Yeninci, yakında ekrana gelecek olan Balkaya dizisinde rol alacak. Çekimleri tamamlanan dizinin yayın tarihi belli değil.

Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında? Koronavirüse yakalanan Selin Yeninci'nin  sağlık durumu nasıl? - Haberler

Öte yandan başarılı oyuncu Türkiye'nin en büyük dijital platformlarından Blu Tv'de yayınlanacak olan İlk ve Son adlı dizinin kadrosuna dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde çekimleri biten dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

Çukurova'lı Saniye yeni dizisini buldu! Selin Yeninci bombayı patlattı! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Selin yeninci saniye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.