Çukurova'da Bir Cenaze Daha Kalkıyor: Hande Soral'dan Sonra Sıradaki Yolcu Fekeli...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeniden ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Yeni sezonla birlikte ekranlara geri dönüş yapan dizide önümüzdeki haftalarda iki oyuncunun daha Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılması beklenmekte.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve her bölümünde olay yaratan yapımlardan biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova, geçtiğimiz sezonlar içerisinde yapımdan ayrılan isimlerle gündem olmuştu. İlk 3 sezonunda muhteşem bir başarı elden eden diziye yeni sezonda yeni oyuncuların ekleneceği iddia edildi.

İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın diziye dahil olduğu Bir Zamanlar Çukurova’da daha öncesinde Vahide Perçin ile başlayan ayrılık rüzgarlarına Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal, Melike İpek Yalova ve son olarak da Murat Ünalmış dahil oldu.

Çukurova'da Bir Cenaze Daha Kalkıyor: Hande Soral'dan Sonra Sıradaki Yolcu Fekeli...

Yeni sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir cenaze sahnesinin daha yaşanacağı iddia edildi. Ancak bu ismin Ümit karakterini canlandıran Hande Soral olacağı ve ilerleyen bölümlerde Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık’ın da Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılacağı son gelen haberler arasında yerini aldı.

Çukurova'da Bir Cenaze Daha Kalkıyor: Hande Soral'dan Sonra Sıradaki Yolcu Fekeli... - Resim : 2

Hande Soral’ın ayrılık sebebi ise bir kez daha eşi İsmail Demirci ile ters olmamak adına böyle bir kararı göze aldığı kaydedildi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3-4 bölüm sonra Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık’ın da bu ayrılık listesine eklenmesi beklenmekte.

Çukurova'da Bir Cenaze Daha Kalkıyor: Hande Soral'dan Sonra Sıradaki Yolcu Fekeli... ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Hande Soral Kerem Alışık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.