Çukur'dan yeni bir ayrılık haberi daha!

Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 66.bölümde Salih'in, Yamaç'a "Canın yanıyor ama kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz. Sakin ol!" diyerek gösterdiği fotoğraf "Ünlü oyuncu diziden mi çıkıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Show TV'de yayınlanan ve sezon finaline son 2 bölüm kalan, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Selim ve Salih'in, yaralandığı görülen Yamaç'ı hastaneye yetiştirdiği, Sultan'ın "Gerekiyorsa hayatını ailen için feda edeceksin!" sözleriyle İdris'e rest çektiği heyecan dolu tanıtımda Damla ve Cumali yakınlaşması dikkat çekiyor.

"ALİÇO ÖLDÜ MÜ?"

Salih'in, "Canın yanıyor ama kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz. Sakin ol!" diyerek Aliço'nun fotoğrafını gösterdiği anlar "Aliço öldü mü?" sorusunu akıllara getirirken, Yamaç'ın ne tepki vereceği merakla bekleniyor. Çukur son bölüm finalinde, Yücel kaçırdığı Aliço'ya silah doğrultmuştu. Aliço'yu canlandıran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun Çukur'a veda edip etmediği ise yeni bölümde netlik kazanacak.

Çukur'dan yeni bir ayrılık haberi daha!

OYUNCULAR VEDA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde sevilen dizi Çukur'dan iki oyuncu ayrılmıştı. Koçovalılar'ın düşmanı Yücel, Sena ve Akşın'ı öldürmüştü. Dizide ilk bölümden beri rol alan Dilan Çiçek Deniz ve İlayda Alişan Çukur'a veda etmişti.

Çukur'dan yeni bir ayrılık haberi daha! ile ilgili etiketler Çukur Show TV Erkan Kolçak Köstendil Aras Bulut İynemli Rıza Kocaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.