Çukur'dan görkemli sezon finali galası!

Show TV'nin bu sezona damga vuran dizilerinden Çukur'un merak edilen sezon finali, görkemli bir gala gecesiyle seyircilerle buluştu. Geceye oyuncular tam kadro katıldı.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen sezon finali için görkemli bir gala gecesi düzenlendi. Çukur oyuncularının tam kadro katıldığı ve Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen gala gecesi, Tohum Otizm Vakfı yararına yapılıyor.

BİNLERCE "ÇUKUR" HAYRANI HALİÇ KONGRE MERKEZİ'NE AKIN ETTİ

Çukur Sezon Finali Gala Gecesi Haliç'te yapıldı. Binlerce Çukur hayranı dizinin sezon finalini oyuncularla birlikte izlemek için Haliç Kongre Merkezi'ne akın etti.

 Çukur'dan görkemli sezon finali galası!

HOLLYWOOD GALALARINI ARATMADI

Hollywood galalarını aratmayan gecede ünlü oyuncular kırmızı halıda yürüyerek salona girdi. Kendilerini bekleyen hayranlarıyla gala öncesinde bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren ünlü oyuncular şık kıyafetleriyle de göz kamaştırdı.

Çukur'dan görkemli sezon finali galası! - Resim : 2

YILLARCA UNUTULMAYACAK BÜYÜK SEZON FİNALİ

Show TV'nin fenomen dizisi "Çukur" yıllarca unutulmayacak büyük sezon finaliyle milyonları ekran başına kilitlerken, oyuncular da finali hayranlarıyla birlikte izledi.

 Çukur'dan görkemli sezon finali galası! - Resim : 3

Çukur'dan görkemli sezon finali galası! ile ilgili etiketler Çukur gala gecesi fotoğraflar sezon finali gala
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.