Çukur'da şampiyon at Bold Pilot sürprizi! /VİDEO

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek bölümde yakın zamanda filmi de çekilen efsane yarış atı Bold Pilot'un adının geçtiği sahne duygulandırdı.

Aksiyonun her geçen gün arttığı Çukur dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. 

Cumali'nin kaçırıldığı yerdeki eşyaları karıştırdığı sahnede efsane yarış atı Bold Pilot'un eşyalarını bulduğu anlar izleyenleri duygulandırdı.

 HİKAYESİ BEYAZ PERDEYE TAŞINDI

Gazi Koşusu galibi şampiyon yarış atı Bold Pilot ile ünlü jokey Halis Karataş ve rahmetli eşi Begüm Atman Karataş arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesi beyaz perdeye taşındı.

Şimdiden yılın filmi olarak gösterilen ‘Şampiyon’, ünlü yarış atı, Gazi şampiyonu, rekortmen ve bir çok yarışta zafere koşan Bold Pilot’ın büyük başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın aşklarını konu alıyor.

Çukur'da şampiyon at Bold Pilot sürprizi! /VİDEO

7 ARALIK'TA VİZYONDA

Ay Yapım ve Med Yapım’ın ortaklığında çekilen filmin yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız oturuyor. Unutulmaz bir aşkın ve başarının gerçek hikayesini konu alan Şampiyon, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 7 Aralık’ta vizyona giriyor.

Çukur'da şampiyon at Bold Pilot sürprizi! /VİDEO ile ilgili etiketler Çukur bold pilot
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.