Çukur'da oynayacak Berkay Ateş kimdir? Kimi canlandıracak?

Show Tv ekranların vazgeçilmez dizisi Çukur izleyiciler tarafından hayranlıkla izleniyor. Dizinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Gülizar dizisinde de rol alan Berkay Ateş Çukur'un kadrosuna katıldı. Vatandaşlar Ateş'in yaşamını ve Çukur'da hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Peki Berkay Ateş kimdir? Çukur'da kimi canlandıracak? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde...

Berkay Ateş kimdir? Reyting rekoru kıran dizi Çukur sezon finali ekranlara kısa bir ara verdi. Sezon finali ardında yeni sezonda neler olacağı heyecanla bekleniyor. Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de büyük beğeni toplayan yapıma yeni bir isim daha katıldı. Peki Berkay Ateş kimdir? Çukur'da kimi canlandıracak? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çukur'da oynayacak Berkay Ateş kimdir? Kimi canlandıracak?
 
BERKAY ATEŞ
 
Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Çeşitli tiyatro oyunlarında boy gösterdikten sonra sinemaya yönelmiş Yarım Kalan Mucize filminde İsyancı, Abluka filminde Ahmet, televizyonda ise Anne dizisinde Cengiz'i, İstanbul Sokakları dizisinde Saltuk karakterine can vermiştir. Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur

Ödül aldığı Abluka filminin ardından oynadığı Anne ve Gülizar dizilerindeki performansıyla dikkat çeken Berkay Ateş'in Çukur dizisine katıldığı iddia edildi.

31 yaşındaki Berkay Ateş son olarak Anne dizisinde Cengiz karakterine hayat vermişti.

Çukur'un 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde tam anlamıyla katliam yaşanmış; Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli) Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) dışındaki neredeyse butün karakterler diziye veda etmişti.

Dizinin yeni sezonunda rol alacak ilk ismin ise Berkay Ateş olduğu öne sürüldü.

Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe, silahlı saldırıya uğrayan Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil) ile Saadet'i (Boncuk Yılmaz) kurtarmak isterken hayatını kaybetti.

- Avukat Nazım ( Ahmet Tansu Taşanlar) zehirlediği kardeşi Emrah'ın (Alperen Duymaz) ihaneti ile vurularak öldürüldü. Böylece iki kardeş de Çukur'a veda etmiş oldu.

 

Koçavalı Ailesi, Celasun (Kubilay Aka) ile Akşın'ın (İlayda Alişan) düğününde silahlı saldırıya uğradı. Düğüne sonradan gelen Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli) ile Aliço (Rıza Kocaoğlu), Sultan Koçovalı (Perihan Savaş), Ayşe (İrem Altuğ), Nedret (Zeynep Kumral), Muhittin (Nebil Sayın), Metin (Cem Uslu), Kemal (Kemal Yıldıran), Meke Aytaç Uşun) ve Karaca'nın (Ece Yaşar) kanlar içindeki bedenleriyle karşılaştı. Aileden kurtulan olup olmadığı netlik kazanmasa da önünümüzdeki sezon dizide olmayacaklar gibi görünüyor.

Aynı anda eve yakın bir yerde silahlı saldırıya uğrayan İdris Koçovalı (Ercan Kesal ) Paşa (Çetin Sarıkartal) ve Emmi'nin (Kadir Çermik) ise kurtulup kurtulmayacakları sorusunun cevabı 2. sezona kaldı.

Selim Koçovalı (Öner Erkan ) bileklerini keserek intihar etti ve hayatını kaybetti.

33. bölümde Çukur'a veda etmediği kesinleşen 4 isim oldu.

Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli), Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) 2. sezonda olacağı kesinleşti.

ÇUKUR 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister. Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.
 
 
ÇUKUR 30. BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Çukur’un 30. Bölümünde; Soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa yaşam savaşı verir. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda yaşanan beklenmedik bir gelişme kurtulmalarını sağlar. Yaşadıkları tehlikeyi atlatan Yamaç’ın aklı Sena’da kalır. Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi, Sena’yı gittikçe kötüleştirir. Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Vartolu’nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir. 

Çukur'un 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde adeta katliam yaşanmıştı:

Çukur'da oynayacak Berkay Ateş kimdir? Kimi canlandıracak? ile ilgili etiketler Çukur Berkay Ateş kimdir kimi canlandıracak kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.