Çukur'da fırtına şiddetleniyor!

Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan 30. bölümü yine nefes kesti. Dört koldan Çukur'a saldırılar sürerken, Yamaç ve adamları gemide mahsur kaldıkları soğuk hava deposundan donmak üzereyken kurtulmayı başardı. İdris Koçovalı ise kendi mahallesinde kahvehanede silahlı adamlar tarafından rehin alındı.

Sezon finaline hazırlanan Çukur dizisi 30. bölümüyle Show TV'de ekrana geldi. Çukur son bölümde; Yamaç ve adamları mahsur kaldıkları soğuk hava deposundan kurtulurken, kahvede rehin tutulan İdris Koçovalı ve Vartolu Saadettin işbirliği gerçekleştirdi.

 SON ANDA KURTULDULAR

Soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa yaşam savaşı verken, kurtulmak için akıllarına bir fikir gelir. Depoda bir kasa bulurlar ve onu açarlar. Tüpü patlatarak kapıyı açarlar. Teknedeki adamları ortadan kaldırırlar. Bu olaylat yaşanırken Selim'in mal aldıkları adamlarla iş birliği yaptığı ortaya çıkar. Kahveye silahlı adamlar geliyor ve İdris Koçovalı'yı tehdit ediyorlar.

Vartolu kahvede bir terslik olduğunu anlayınca içeri girmenin bir yolunu arıyor ve başarıyor. Vartolu olanları anlamaya çalışıyor. Silahlı adamlar fidye istiyor ancak İdris Koçovalı o parayı vermeyeceğini söylüyor. Vartolu fidyecileri ikna etme çabalarına giriyor, adamların üstesinden geliyorlar.

Çukur'da fırtına şiddetleniyor! ile ilgili etiketler Çukur 30. bölüm 31 bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.