Çukur'da büyük tuzak! Yolun sonuna mı geldiler?

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un dün akşam ekranlara gelen 29. bölümünde Yamaç, Selim, Paşa ve Emmi soğuk hava deposunun içinde tutsak oldu. Oradan kurtulup kurtulamayacakları ise merak konusu.

Çukur’un Pazartesi ekrana gelen heyecan dolu 29. bölümünde İdris’i kararından döndüremeyen Vartolu, düğünü basmaya giderken Yamaç’ın engeliyle karşılaştı. Yamaç’ın polisleri çağırması Vartolu için bardağı taşıran son damla oldu. Ayşe kendini ve Selim’i korumak için Cemil’in öldüğünü herkesten gizleyerek Metin’den yardım istedi.

DÜĞÜN İPTAL EDİLDİ!
Ayşe ve Selim’e yardım eden Metin, İdris’e Cemil’in ortadan kaybolduğunu söyledi. Aldığı haberle sarsılan İdris ise düğünü iptal etti. İdris; Emmi, Paşa ve Selim şahitliğinde “Ben Çukur’da üstümde ne kadar tapu varsa hepsini de senin üstüne geçirmeye karar verdim oğlum!” sözleriyle Yamaç’a kararını açıklayınca Selim için ipler tamamen koptu.

SOĞUK HAVA DEPOSUNDA KİLİTLİ KALDILAR

Beyefendi’nin yanına giderek tarafını açıkça belli eden Selim’in tek bir şartı vardı; oyunu kendi kuracaktı. Sena, Emrah’ın tehlikeli planından habersiz, iyi olmadığını söyleyerek doktordan yardım almaya gitti. İşleri toparlamak isteyen Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili yaptıkları hamle onları tehlikeli bir sürprize sürükledi. Silah almaya giden Yamaç, Emmi, Paşa ve Selim’in soğuk hava deposunda tuzağa düşürüldüğü final sahnesi gerilimi doruk noktasına çıkardı.

 

Çukur'da büyük tuzak! Yolun sonuna mı geldiler? ile ilgili etiketler Çukur 29. bölüm 30. bölüm son bölüm ilk sahne vartolu yamaç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.