Çukur'da büyük savaş başlıyor!

Çukur 79. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümde; Yamaç ile Azer arasında savaş büyürken, Efsun ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Artık bu savaşın kazananı olmak zorundadır. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 79. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur 79. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Yamaç ile Azer arasında savaş büyürken, Efsun ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Artık bu savaşın kazananı olmak zorundadır. Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 79. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR 79. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ÇUKUR 78. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurlu kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratacak. Bütün Çukur korku içindeyken herkes Koçovalılardan yardım bekleyecek.

Azer ve Efsun cephesi giderek kalabalıklaşırken Koçovalılar her zamanki gibi nefesleri kesecek bir planla onları hiç beklemedikleri şekilde vuracak. Mahalleliler bütün İstanbul’a yayılıp Koçovalılara yardım edecek ve Çukur’un İstanbul’da olduğu bir kez daha ortaya çıkacak. Mahalle İstanbul’un altını üstüne getirirken hapisten çıkan Vartolu’nun ne yapacağı büyük merak konusu olacak.
Azer ve Yamaç’ın arasındaki gerilim giderek tırmanırken, Koçovalı erkeklerinin kendilerini içinde bulacakları aksiyon dolu anlar ise ekran başındakilerin nefesini kesecek.

Çukur'da büyük savaş başlıyor! ile ilgili etiketler Çukur Show TV çukur fragman çukur yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.