Çukur’a Kardeş Geliyor! Ay Yapım'dan Muhteşem Oyuncularla Üç Kuruş'luk Senaryo

İçerde ve Çukur dizileri ile zirveye oynamaya devam eden Ay Yapım’dan yeni bir müjde daha geldi. Show TV ekranlarının görkemli dizilerinden Çukur’un final yapmasının hemen ardından Üç Kuruş dizisi için yeni sinyaller geldi.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi 131. final bölümü ile 7 Haziran Pazartesi akşamında sevenlerine veda ederek final yaptı. 4 sezonluk hikayenin ardından izleyenlerinin karşısından ayrılan Çukur dizisinin yapımcısı Ay Yapım’dan yeni müjdeli haber geldi.

2017 yılında İçerde dizisinin final yapmasının hemen ardından Çukur dizisinin başlaması hem sosyal medyada hem de ekranlarda yeniden yeni bir dönemin kapılarını ardında kadar açmıştı. Son olarak Pazartesi akşamında yayınlanan son bölümü ile dikkatleri üzerinde toplayan Çukur dizisinde ince bir ayrıntı gözlerden kaçmadı.

Sırada Üç Kuruş Var

Çukur’un ünlü duvar yazılarında birinde Üç Kuruş’a gönderme yapıldı. “İçerde’den çıktık Çukur’a düştük sırada Üç Kuruş” yazısı şimdiden izleyenlerde büyük bir heyecanın yaşanmasına neden oldu.

Çukur’a Kardeş Geliyor! Ay Yapım'dan Muhteşem Oyuncularla Üç Kuruş'luk Senaryo

Dizi hakkında ufak tefek bilgiler şimdiden gelmeye devam ederken Mucize Doktor dizisiyle yeniden sesini duyuran Taner Ölmez ile görüşmelerin halen devam ettiği belirtildi.

Yeni dizilerden Üç Kuruş’un yeni dönemde ekranlarda fırtına gibi esmesine şimdiden kesin gözüyle bakılırken yapımda çok önemli isimlerinde yer alacağı bilinmekte. Hikayenin yazımı kadar hazırlıklarının da artık son aşamaya kadar gelindiği bilgilerine ulaşılırken 3 erkek karakterin hayatı Üç Kuruş’ta olacak.

Çukur’a Kardeş Geliyor! Ay Yapım'dan Muhteşem Oyuncularla Üç Kuruş'luk Senaryo ile ilgili etiketler Çukur Ay Yapım Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.