Çukur'a efsane bir isim daha katıldı! Saygın Soysal kimdir?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur hayranlıkla takip ediliyor. Reyting yarışında dizi birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yerini koruyor. Her hafta yayınlanan bölümü sonrası yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Büyük beğeni toplayan diziye yeni bir isim daha transfer oldu. Show Tv ekranlarında gerilim dolu sahneleri soluksuz izlenen diziye yeni katılan oyun herkes tarafından merak ediliyor. Peki Çukur'a katılan yeni oyuncu kim? Hangi karakteri canlandıracak? Detaylar haberimizde...

Show Tv ekranlarında yayınlanan fenomen dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor. Hikayesi ile de izleyiciyi her hafta ekranlara kilitliyor. Yeni gelişmeler ile izleyiciyi heyecanlandıran yapıma bir isim daha katılıyor. Elvis karakteri ile diziye katılacak oyuncu merak ediliyor. Peki Çukur'da Elvis kim olacak? Yeni katılan oyuncu Saygın Soysal kimdir? Kaç yaşında? Hangi karakteri canlandıracak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_2

SAYGIN SOYSAL KİMDİR?

Saygın Soysal, 21 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.İki yaşındayken Bursa’ya ikamet ettiler. İlkokul eğitimi bitince de Trabzon iline yerleştiler.Lise eğitimini de Trabzon’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünde tamamlayarak mezun oldu.2005 senesinde "Kırık Kanatlar" adlı dizide Çavuş Yunus karakterine hayat verdi. Bu dizide, Cansel Elçin, Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Begüm Birgören, Şemsi İnkaya, Türkü Hazer, Sermiyan Midyat gibi usta oyuncularla başrolleri paylaştı.2006 yılına ise baş rollerini Cansel Elçin, Beren Saat, Okan Yalabık'ın üstlendiği "Hatırla Sevgili" adlı dizinin oyuncu kadrosunda bulunmuştur.
2013 yılında efsane dizi "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide Mercan ağa karakteriyle karşımıza çıktı. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol aldı.
2014 yılında, "Kara Para Aşk" adlı dizede Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre gibi güçlü oyuncularla birlikte rol aldı.

ÇUKUR 20.BÖLÜM ÖZETİ

Çukur’da nefesler tutulur ve gözler yıllar sonra birbirlerine kavuşan baba-oğula yani İdris ve Vartolu’ya çevrilir. İdris’le yüzleşen Vartolu’nun önünde iki seçenek vardır: Salih Koçovalı olarak geçmişte kaçırdıklarını yaşamak ya da Vartolu Sadettin olarak ‘Çukur’da fırtına estirmeye devam etmek. Vartolu, hayatının en zorlu yol ayrımına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer. Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.

indir

19.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır.

ÇUKUR'UN KONUSU NEDİR?

Çukur, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Türk televizyon dizisi. İlk bölümü 23 Ekim 2017'de yayınlandı.Kendi halinde bir genç olan Yamaç Koçovalı, bir gün kendisi gibi deli dolu olan Sena ile tanışıp 3 gün içerisinde Paris'de evlenir. Aynı hafta abisi Kahraman Koçovalı, Vartolu'nun adamları tarafından öldürülür ve Yamaç'ın babası İdris Koçovalı kalp krizi geçirir. Yamaç'ın annesi Sultan Koçovalı, olanları Yamaç'a anlatır. Yamaç, Vartolu'dan intikam almak için evine, Çukur'a döner.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

1995 yılında Sivas'ta doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’dir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Oyuncu 15 yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

İlk rolü 2015'de Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte oynadılar.Fakat dizi düşük reytinglerden dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonra final yapmıştır.

2015 yılında yayınlanmakta olan "Güneşin Kızları" dizisine dahil oldu.Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ”Güneşin Kızları” dizisinde, ‘Elif’ karakterine hayat verdi.

Oyuncu şimdilerde ise "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynamaktadır. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır.

Oyuncu aynı zamanda 2016 yılında Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan ödülüne layık görülmüştü.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

Bursa Atatürk Lisesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol almıştır. İlk Facebook dizisi Mukadderat'ı yazıp yönetmiştir (2009). Ayrıca çektiği kısa film Vakit, Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması 'En iyi senaryo -En iyi görüntü'. Kral Midas Kısa Film Yarışması 'En İyi Film-En İyi Yönetmen'. 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödüllerini almıştır. Amsterdam ve İstanbul’da çekimleri tamamlanan orta metraj film olan "Torbacının Esrarı" yazıp yönettiği bir diğer filmidir. "Tarot", “Inside The Door” adlı kısa filmlerde rol almıştır. Yazdığı, yönettiği ve oynadığı "Karşı Cinsle Tanışma Sanatı" adlı tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmiştir. İkincikat'ta oynanmaya devam eden "AuT" adlı oyunda çok başarılı bir performans sergilemektedir. 2009 yapımı “M.A.T” dizisinde, 2012 yapımı "Babalar ve Evlatları" dizisinde, 2008 yapımı “Güz Sancısı” filminde rol almıştır.

Çukur'a efsane bir isim daha katıldı! Saygın Soysal kimdir? ile ilgili etiketler Çukur elvis saygın soysal kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.