Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni oyuncular kimler?

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un hayranları yeni sezonu iple çekiyor. Diziye yeni dahil olacak oyuncuların belli olması sonrasında heyecan daha çok artıyor. Çukur'un ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. İşte Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni oyuncular kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Diziye yeni dahil olacak oyuncuların belli olması sonrasında heyecan daha çok artıyor. Çukur'un ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un hayranları yeni sezonu iple çekiyor. İşte Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni oyuncular kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

ÇUKUR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sevilen dizi Çukur’un eylül ayında başlaması bekleniyor.

ÇUKUR OYUNCULARI ARASINDA SÜRPRİZ İSİM!

Hakan: Muhafız' dizisinde Leyla karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, sezonun ilgiyle izlenen 'Çukur' dizisine dahil olacak.

 Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in rol aldığı yapımın yeni bölümlerinde oynayacak olan Ayça Ayşin Turan, dizinin finale yakın bölümünde ölümüyle herkesi üzen Sena karakterinin yerine geçecek.

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni oyuncular kimler?

MERO ÇUKUR'A MI GELİYOR?

Yapımcının dizinin müzikleri için son dönemlerde çıkış yakalayan Mero isimli Türk asıllı Alman rap şarkıcı ile anlaştığı, iddialar arasında bulunuyor.

Konuyla ilgili dizinin yapımcı kanadından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni oyuncular kimler? - Resim : 2

 ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Koçovalılar arka arkaya yaşadıkları acı kayıpların ardından Akın Koçovalı’nın hapishaneden çıkmasıyla büyük bir mutluluk yaşadı. Ancak Akın’ın aileye gelişi beraberinde pek çok soru işaretini de yarattı.

Azer ve Timsah’la işbirliği yapan Yücel, Koçovalıları yok etmek için elinden geleni yaparken Yamaç, sürpriz planıyla Yücel’e karşı bir adım önde oldu. Çukur’un, İstanbul’un her bir köşesine yayılacağı bölümde görülen yeni bir siyah zarf ise tansiyonu yükseltti.

 Bölümün finalinde yaşanan sürpriz gelişmeler ‘Çukur’u, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yepyeni bir döneme sürükledi. Geçtiğimiz sezon finalinde herkesin terk etmek zorunda kaldığı Çukur’da bu sefer kimlerin kalacağı, kimlerin gideceği ise büyük merak uyandırdı.

 

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni oyuncular kimler? ile ilgili etiketler Çukur Show TV Eylül Ayça Ayșin Turan 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.