Çukur yeni sezon 2. fragman izle! Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak?

Ay Yapım imzalı Çukur merakla beklenen yeni sezonunun ikinci fragmanı yayınlandı. Çukur yeni sezon 2. fragman izle! Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonla ilgili yeni görüntüleri haberimizde bulabilirsiniz.

Sezon finaliyle hayranlarını şaşkınlığa uğratan Çukur dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Çukur yeni sezon 2. fragman izle! Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Geçtiğimiz sezon heyecanı ve gelişmeleri ile dizi takipçilerini ekrana bağlayan Çukur dizisinin yeni sezon detayları haberimizde...

Çukur yeni sezon 2. fragman izle! Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak?

ÇUKUR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Sezon finaliyle hayranlarını şaşkınlığa uğratan Çukur dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Ay Yapım imzalı Çukur merakla beklenen yeni sezonuyla 17 Eylül Pazartesi akşamı Show TV’de ekrana gelecek. Yayınlanan yeni sezon 1. bölüm tanıtımında Çukur’un yerle bir edildiğini gören Kemal’in titreyen elleri dikkat çekerken, Mahsun’un “Burası senin çukurun değil oğlum, burası bizim çukurumuz!” sözleri hız kesmeyecek mücadeleden ipuçları veriyor.

Sinirlerine hakim olamayan Metin, kardeşi Kemal’e “Koçovalılar yok artık. Onlar izin verdiği için burada yaşıyoruz!” diyerek heyecanı arttırırken Vartolu, Çeto ile karşı karşıya geliyor.

Çukur sokaklarında gizlice gezinen Yamaç’ın ellerinden tellere asıldığı anlar ise gerilimi yükseltiyor. Çukur, büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonuyla ekrana damga vurmaya hazırlanıyor.

Çukur yeni sezon 2. fragman izle! Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? - Resim : 2


ÇUKUR KONUSU
İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Çukur yeni sezon 2. fragman izle! Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Show TV Çukur yeni sezon 2. fragman izle ne zaman başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.