Çukur yeni fragmanda gerilim artıyor! / VİDEO

Çukur dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Çukur dizisi yeni fragmanı son bölümde yükselen tansiyonun ardından izleyiciler tarafından Google üzerinden araştırılıyor.Nefes kesen son bölümün ardından yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı. Çukur son bölümde İsa’nın ölümünün ardından Yamaç’ın şüpheleri daha da artmıştır. 6. bölümün ardından Çukur 7. yeni bölüm fragmanında neler olacak izleyiciler merak ediliyor. Peki 7. yeni fragman yayınlandı mı? Çukur 6. bölümde neler oldu? Çukur 6. bölüm izleme linki haberimizde... İşte Çukur dizisi ile ilgili merak edilen her şey...

Çukur'da işler her geçen gün sarpa sarıyor. Çukur dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Çukur dizisi yeni fragmanı son bölümde yükselen tansiyonun ardından izleyiciler tarafından Google üzerinden araştırılıyor. Diziyi zamanından izleyemeyenler 6. son bölümü izleme yollarını araştırırken, Çukur'u dün akşam izleyebilenler ise yeni bölüm fragmanını aramaya başladı bile. Nefes kesen son bölümün ardından yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı. Çukur son bölümde İsa’nın ölümünün ardından Yamaç’ın şüpheleri daha da artmıştır. Çukur'da dengeler sonsuza kadar değişecektir. 6. bölümün ardından Çukur 7. yeni bölüm fragmanında neler olacak izleyiciler merak ediliyor. Peki 7. yeni fragman yayınlandı mı? Çukur 6. bölümde neler oldu? Çukur 6. bölüm izleme linki haberimizde... İşte Çukur dizisi ile ilgili merak edilen her şey...

Aukur

ÇUKUR YENİ FRAGMANDA HEYECANLANDIRAN SAHNE

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yeni bölüme dair ilk sahne (Sneak Peak) yayınlandı. Çukur’un yeni bölümünde işler karışıyor, Çukur’u kim yönetecek sorusu önem kazanıyor…

ÇUKUR 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un son bölümünde nostalji ve romantizm rüzgârı esecek. Türk sinema tarihinin ölümsüz klasiklerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’a saygı duruşu niteliğindeki sahne, ekran başındakilere duygusal anlar yaşatacak. Sena’yı bir anda bambaşka bir dünyaya sürükleyen Yamaç, evlendikleri günden bu yana baş başa kalamadıkları için ona büyük bir sürpriz hazırlayacak. Yamaç ve Sena’nın açıkhava sinemasında Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ın başrollerini paylaştığı, Atıf Yılmaz’ın unutulmaz başyapıtı ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ı izleyecekleri sahne, izleyicileri de geçmişe götürecek. Yamaç ve Sena, “Sevgi neydi? Sevgi sahip çıkan dost, sıcak insan eli, insan emeğiydi” gibi nice dillere pelesenk olmuş repliğin yer aldığı filmin eşliğinde romantik dakikalar yaşayacaklar.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Çukur'da tansiyon giderek yükselir. İsa'nın ölümünün ardından Yamaç'ın şüpheleri daha da artmıştır. Silah sevkiyatına yapılan baskın Yamaç'ın amca bildiği Emmi ve Paşa'yı baş şüpheliler haline getirir. Fokurdayan bir kazana dönüşen Çukur mahallesinde dengeler sonsuza kadar değişecektir. Kendini bir anda bambaşka bir dünyanın içinde bulan Sena, Yamaç'ın ilk defa hiç bilmediği yönüyle karşılaşır ve hayatının en büyük şaşkınlığını yaşar. Çukur dizisi son bölümü aşağıdakşi linkten yayınlandığı anda izlyebilirsiniz.

ÇUKUR 6. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

Vartolu ile Selim arasındaki anlaşmanın seyri değişirken, kardeşlerinin aç olduğunu öğrenen Celasun, Koçovalılara ait bir silah deposunu soymaya karar verir. Bu hamlesi onu, Yamaç ile karşı karşıya getirecektir. Çukur'da sözü geçen biri olmak için harekete geçen Vartolu, aynı zamanda Yamaç'ı öfkelendirecek bir sürprizin de hazırlıklarına girişir.

Aukur_3

YAMAÇ VE SENA’NIN AŞKI, İZLEYİCİLERİN AYAKLARINI YERDEN KESECEK!

Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise müzisyenlik yapan Yamaç’ın (Aras Bulut İynemli) hayatı, kendisi gibi deli dolu Sena (Dilan Çiçek Deniz) ile tanışmasıyla tamamen değişecek. Kendilerini aşka kaptıran Yamaç ve Sena’nın Paris’teki romantizm dolu sahneleri ilk bölüme damgasını vuracak. Çukur’da yaşanan beklenmedik şoke edici bir olay ise hikâyenin başlangıcı olacak ve Yamaç ile Sena’yı bu mahallenin fırtınalı sokaklarına savuracak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un ilk bölümüyle ekran başındakiler, mahallenin sakinlerinden birine dönüşecek. Etkileyici hikâyesi, çarpıcı aksiyon sahneleri, dev oyuncu kadrosu ve yıla damgasını vuracak sürprizleriyle şimdiden fenomen olmaya aday Çukur, bu akşamdan itibaren her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

BÜLENT ERSOY İLE ERCAN KESAL'IN SAHNESİ DİZİYE DAMGA VURDU

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Çukur ile ilk defa bir diziye konuk oldu. Dizinin ilk bölümünde kendisini canlandıran ünlü Diva, İdris Koçovalı’yı (Ercan Kesal) kırmayarak onunla dertleşip, ona özel şarkı söyledi. Çukur’un ilk bölümünde Ercan Kesal’ın hayat verdiği İdris Koçovalı’yı kırmayarak onunla meyhanede bir araya gelen Ersoy, Koçovalı’ya özel şarkı söyledi. Ercan Kesal ile Bülent Ersoy’un sahnesi, bölüme damgasını vururken yıllarca hafızalardan çıkmayacak.

ÇUKUR'UN KONUSU NE?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

ÇUKUR'UN OYUNCU KADROSU

ARAS

ARAS BULUT İYNEMLİ

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı "Tamam mıyız?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

DALAN

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta doğdu. 22 yaşındaki oyuncu, Lise eğitimi esnasında 3 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşındayken katıldığı Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda oyunculuk ödülü aldı.
Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği'ni kazandı ve burada okurken asıl istediği bölüm olan Karşılaştırmalı Edebiyat için sınava yeniden girdi ve bölümü kazanarak geçiş yaptı.
Bir süre boyunca modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak ikinci olma başarısını elde etmiştir. Ardından 2015'te Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.
2015 yılında Star TV'de yayınlanan ve 13 bölüm süren Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde "Ebru" karakterini canlandırarak ilk rolünü oynamıştır. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi ve Burak Deniz ile birlikte rol almıştır.
Yine 2015 yılında yayınlanan Güneşin Kızları dizisine dahil oldu ve dizide Elif karakterini oynadı. Bu dizide de Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş ile birlikte rol aldı.
Günümüzde son olarak Bodrum Masalı dizisinde başrol oyuncu olarak rol alan Dilan Çiçek Deniz, dizide Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe ile başrolü paylaşmıştır.

Dilan Çiçek Deniz, 2016 yılında oyunculuk kariyerindeki başarısından dolayı Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

Çukur yeni fragmanda gerilim artıyor! / VİDEO ile ilgili etiketler Çukur çukur dizisi yeni fragman son bölüm 6 son bölümü izle ilk sahne 7 yeni bölüm fragmanı 6. bölüm 6 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.