Çukur yeni bölüm tanıtımı izle! 42. son bölüm fragmanı yayınlandı! İdris oğullarıyla buluşuyor

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur'un bu hafta cuma günü ekranlara gelecek 42. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Yamaç'ın "Babamın bize ihtiyacı var" sözlerinin damga vurduğu fragman yine izleyicileri heyecanlandırdı. 12 Kasım günü ekranlara gelecek bölüme İdris ve oğullarının buluşması seyircilere duygusal anlar yaşatacak. Çukur yeni bölüm tanıtımı izle! 42. son bölüm fragmanı yayınlandı! İdris oğullarıyla buluşuyor! İşte tüm detaylar...

Karakuzular ve Koçovalıların Çukur için kıyasıya savaştığı dizi Çukur'un yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Önümüzdeki cuma günü ekranlara gelecek olan 42. bölümde izleyicileri yine duygusal sahneler bekliyor. Babalarına gitmek için ağabeyi Cumali’yi ikna etmeye çalışan Yamaç, İdris’in karşısına çıktığında gözyaşlarına hakim olamıyor. Çukur yeni bölüm tanıtımı izle! 42. son bölüm fragmanı yayınlandı! İdris oğullarıyla buluşuyor! İşte tüm detaylar...

Çukur yeni bölüm tanıtımı izle! 42. son bölüm fragmanı yayınlandı! İdris oğullarıyla buluşuyor

"BABAMA GİDECEĞİZ!”

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Babalarına gitmek için “Sana, bana, oğullarına ihtiyaçları var!” sözleriyle Cumali’yi ikna etmeye çalışan Yamaç, İdris’in karşısına çıktığında gözyaşlarına hakim olamıyor. Baba-oğlun buluştuğu duygusal anlar dikkat çekerken Yamaç, babasının elini öpüyor. İdris’in kapıyı açtığında karşısında bulduğu kişilerin kim olduğu ise merakla bekleniyor.

Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen 2. sezonun 8. bölümünde Veysel’in mahalledeki hakimiyeti karşısında büyük mücadele veren İdris ve Emmi, Paşa’nın yokluğunda üçüncü silahşörlerini buldu. Veysel karşısında boyun eğmeyen İdris’in yardımına Selim yetişti. İdris, Meliha’yı anma akşamında duygu dolu anlar yaşadı. Sena’nın, Yamaç’ın evine götürdüğü Akşın ile Cumali’nin karşılaşması ekran başındakileri derinden etkiledi. Karakuzular karşısında Yamaç’ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan gitmeye karar veren Cumali, Celasun’dan yardım istedi. Ancak bölümün finalinde Celasun’un Cumali’ye silah doğrultması akıllarda büyük bir soru işareti yarattı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

Çukur'un yeni bölümünde beklenen buluşma gerçekleşiyor.

Yeni bölümde Meliha’yı karşısında bulan İdris gözyaşlarına hakim olamıyor. İdris’e hesap soran Meliha’nın “Bana üç tane sıktın. İkisi deldi geçti, biri kaldı içerde. Ben 35 yıl taşıdım al biraz da sen taşı. Ben olamadım o olsun tespihinin danesi, ben duramadım o dursun yanında!” sözleri izleyenleri duygulandırıyor.

ÇUKUR'UN MELİHA'SI BELLİ OLDU

 Çukur dizisinde İdris Koçovalı'nın gizemli eski sevgilisi olan Meliha karakterini kimin oynayacağı uzun süredir merak konusu olmuştu. Çukur dizisinin ilk bölümünde İdris'in ilk defa söz ettiği Meliha karakterinin sırrı çözülüyor.

Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Meliha karakteriyle Çukur dizisine katıldı.

41.BÖLÜMDE NE OLDU?

Selim babası İdris Koçovalı ile konuşuyor ve yıllar içinde tuttuğu soruları ona yöneltiyor. Mahsun Çeto’yu arıyor, Cumali Çeto’yu öldürmemek için kendini zor tutuyor. Çukur 41. yeni bölüm fragmanında ise; Cumali, Akşın’la yıllar sonra bir araya geliyor. Yamaç, Sena ve Vartolu da orada. Akşın, Saadet’in onu kurtardığını söylüyor. Vartolu, Saadet’in nerede olduğunu bu şekilde öğreniyor. Medet, Akşın’ın sözüne itibar etmemesini söylese de Vartolu, Saadet’i bulmaya gidiyor.

Vartolu ve Medet bağlandıkları iplerden kurtulmanın çaresini düşünürken, Medet cebinde bıçak olduğunu fark eder. Ancak bıçağa yetişmesi mümkün değildir. Bu arada Yamaç, Vartolu’nun yakalanması ile iyice çileden çıkar. Metin ve Kemal ile beraber plan yapar. Mahsun Çeto’yu kurtarmak için harekete geçmiştir. Afganlılara saldırırlar. Büyük bir çatışma başlamıştır. Çeto’yu bulamaz. Çeto ve Cumali zincirlenmiş bir şekilde uyanırlar. Nerede olduklarını bilemezler.

Ancak Cumali karşısında Çeto’yu görür. İkisi de birbirlerine saldırılar ama bağlandıkları zincirler ikisini de engellemektedir.Cumali ve Çeto nasıl bu duruma düştüklerini bir türlü anlayamaz. Yamaç, Reşit Fazullah’ın villasına operasyon yapar. Reşit’i odasında sıkıştıran Yamaç, oynanan oyunu Reşit’e açıklar. Ona Mahsun’un Kadı’nın oğlunu nasıl kaçırdığını ve suçu nasıl Reşit’e atmaya çalıştığını anlatır.

Yamaç Cumali’yi zincirlerinden kurtarır. Cumali, Çeto’yu öldürmek niyetindedir ancak Yamaç’ın planı başkadır ve ona engel olur. Cumali ve Yamaç birbirine girer. Kavga sırasında silahı eline geçiren Cumali tam Çeto’yu öldürecekken Yamaç ona bir şırınga yapar ve Çeto’yu kurtarır. Ancak aynı iğneden Çeto’ya da yapar.

 

Çukur yeni bölüm tanıtımı izle! 42. son bölüm fragmanı yayınlandı! İdris oğullarıyla buluşuyor ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.