Çukur 111. bölüm fragmanı izle!

Çukur 111. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 4 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin 111. yeni bölüm ilk sahnesi merakla beklenmekte. Peki, Çukur 111. bölüm önizleme yayınlandı mı?

Çukur 111. bölüm fragmanı izlenmek için takipçiler tarafından araştırılmakta. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Eda Ece’nin oynadığı Çukur dizisinin son bölümü 4 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. İzleyenler ise şimdiden Çukur dizisinin 111. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Çukur 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 111. bölüm fragmanı izle!

Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek. Nefeslerin tutulduğu bu anlarda neler olduğu merak konusu olacak. Cengiz, son yaşadığı olaylardan sonra Kulkan’ın da yardımıyla yeniden ayağa kalkacak. Hiç olmadığı kadar öfke dolan Erdenetler, hız kesmeden yaptıkları hamlelerle bütün Çukur’u büyük bir tehlikenin içine sokacak.

Bir yandan Erdenetler ile mücadele ederken diğer yandan mahallede yaşanan sürpriz gelişmelerle ilgilenen Yamaç, Cengiz’i köşeye sıkıştıracak planını devreye sokacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden sürpriz bir ismin sonunu getirecek ilk adımı atacak.

Çukur 111. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 111. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.