Çukur 110. yeni bölüm ilk sahne fragmanı!

Çukur 110. yeni bölüm fragmanı ilk sahne! Pazartesi akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin 110. yeni bölüm ilk sahnesi ön izleme için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur dizisi 109. son bölümü ile Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memilli ve Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin son bölümünde Koçovalılar ile beraber Çukur mahallesinde yaşayan herkes Efsun ve Nehir’i Erdenetlerin elinden kurtarmak için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girişti.

Çukur son bölümde neler yaşandı?

Koçovalı ailesi ile beraber Çukur mahallesi zor durumda kalan Efsun ve Nehir’i kurtarmak adına harekete geçti. Yamaç bu konuda oldukça zorlu bir sınavdan geçerken nefeslerin iyice tutulacağı muhteşem anlar yaşandı. Son yaşanan olayların ardından Cengiz Erdenet, Kulkan’ın da yardımını alarak yeniden ayağa kalkarak Koçovalılar’a karşı direnmeye çabaladı.

Çukur 110. yeni bölüm ilk sahne fragmanı!

Erdenetler yaşananların akabinde öfke dolu hırslarını içlerine atarak hız kesmeden yeni hamleler yaparak Çukur’a karşı atağa geçti. Yamaç ise bir tarafından Erdenetler ile uğraşırken diğer yandan da Çukur’daki sorunları ortadan kaldırmanın gayreti içerisine girdi. Ancak Cengiz için ayrı bir planı olan Yamaç bunu devreye soktuğu anda yaşanacak yeni gelişmeleri yakın takibe aldı.

Çukur 110. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak

Çukur 110. yeni bölüm ilk sahne fragmanı! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 110. bölüm fragmanı Çukur yeni bölüm ilk sahne Çukur ön izleme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.