Çukur Yamaç ölüyor mu? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılıyor mu?

SHOW TV ekranlarının Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Çukur final yolunda ilerliyor. Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin oynadığı Çukur'da Yamaç oluyor mu, Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu soruları bu akşamın gündemi oldu.

Çukur Yamaç ölüyor mu, Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu soruları, Çukur izleyicisinin bu aralar en sık araştırdığı konuların başında geliyor. Peki Yamaç ölecek mi? Yamaç diziden ayrılıyor mu?

SHOW TV'nin sevilen dizisi Çukur finale sayılı günler kala heyecan yaratmaya devam ediyor. Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin Yamaç karakteri ile yer aldığı Çukur final öncesi Yamaç Ölüyor mu sorusu ile gündem oldu. Boğulma sahnesi ile Yamaç Ölecek mi sorusuna yanıot arayanlar için derledik.

YAMAÇ ÖLÜYOR MU?

Sevilen dizi Çukur 4. sezon 38. bölüm yayımlandı. Dizinin ekrana gelen bölümünün son sahnesinde Yamaç'ın boğulma sahnesi ise heyecan yarattı. Sorular ise birbiri ardına geldi. Ancak Yamaç'ın öleceğine yönelik kesin bir açıklama bulunmuyor, dizinin yeni bölümünde konu netlik kazanacak.

ÇUKUR YAMAÇ DİZİDEN AYRILIYOR MU SON DAKİKA!

Oyuncuları ve konusuyla son dönemin en çok izlenen dizisi Çukur, final kararı aldı. Dizi 4. sezon sonunda ekran macerasını sonlandırıyor. 132. bölümde ekrana veda etmesi bekleniyor.

 

Çukur Yamaç ölüyor mu? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Çukur yamaç oluyor mu yamaç oluyor mu çukur yamaç diziden ayrılıyor mu yamaç diziden ayrılacak mı aras bulut iynemli diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.