Çukur Yamaç öldü mü, boğuldu mu? Aras Bulut İynemli neden ayrıldı?

Çukur Yamaç öldü mü sorusu yayınlanan 130. bölümün ardından merakla beklenen hadiselerden birisi oldu. Yapılan saldırı sonrasında rehin alınan Yamaç’ın Amca’ya teslim olmasının ardından havuza atılması Yamaç boğuldu mu sorusu merak edildi. Peki, Aras Bulut İynemli Çukur dizisinden ayrıldı mı?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan 130. bölümüne Yamaç’ın boğulma sahnesi damgasını vurdu. Gelecek hafta 131. bölümle final yapacak olan Çukur dizisinin sonunda neler yaşanacağı ise merak edilirken Yamaç’ın ölüp ölmeyeceği ise heyecan yaratmaya başladı. Peki, Aras Bulut İynemli Çukur'dan neden ayrıldı?

Mahalleyi ele geçiren amca Cumali ve Şahram'a karşı Koçovalı kardeşler müthiş bir saldırı başlattı. Koçovalılar Şahram'ın adamlarının büyük kısmını cezalandırırken Koçovalı kardeşlere de büyük bir tuzak kuruldu. Koçovalılar'ın güvenli evini de tespit eden Şahram oraya da saldırırken kadınlar bu saldırıları püskürtmeyi başardı.

Çukur Yamaç öldü mü, boğuldu mu? Aras Bulut İynemli neden ayrıldı?

Eve gelen Yamaç, Vartolu ve Cumali ise eşlerinin ve annelerinin amca tarafından rehin alındıklarını sandı. Yamaç ise amcaya giderek teslim oldu. Finalde Şahram, Yamaç'ı bir havuza elleri kolları bağlı bir şekilde atınca olanlar oldu. Havuzda boğulan Yamaç'ın aklına ise aynı şekilde öldürülen eşi Sena geldi.

Çukur Yamaç Öldü Mü?

Sena'nın ölüm sahnesiyle Yamaç'ın boğulma anları ise finalde aynı anda yer aldı. Çukur'un sonunda ise Yamaç'ın dizideki eski anlarından kesitler ekrana geldi. Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karakterinin ölüp ölmediği ise final bölümünde ortaya çıkacak.

Çukur Yamaç öldü mü, boğuldu mu? Aras Bulut İynemli neden ayrıldı? - Resim : 2

Çukur finalinde içkisine zehir konulan amca Cumali, fenalaşıp yere yığıldı. Planı yapan Ayşe ise vücudu felç olan ancak bilinci açık şekilde yatan amca Cumali Koçovalı'yı "Sen benim kızımı böyle boğarak öldürdün dimi" diyerek elleriyle boğdu.

Çukur Yamaç öldü mü, boğuldu mu? Aras Bulut İynemli neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Çukur Aras Bulut İynemli yamaç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.