Çukur Yamaç öldü mü? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılıyor mu?

Çukur 115. bölümünde Kulkan tarafından Afganistan’a Yamaç’ın işkence görüntüleri sonrasında kendinden geçerek bayılması sonrasında izleyenler büyük bir kuşkuya düştü. Çukur Yamaç öldü mü?

Çukur dizisinin 115. son bölümüne Kulkan’ın Yamaç’a işkence sahneleri damgasını vurdu. Kulkan tarafından gizlice Afganistan’a kaçırılan Yamaç'ın işkence gördüğü sahneler izleyenlerde büyük bir korku ve endişeye neden olurken Yamaç’ın buradan kurtulup kurtulamayacağı ise merak konusu haline geldi.

Çukur Yamaç öldü mü?

Son bölümü ile 8 Şubat Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Yamaç’ın yeniden mahalleye dönüp dönemeyeceği merakla beklenmekte. Kimseden habersiz Kulkan tarafından kaçırılan Yamaç'ın Aliço'yu görmesi ise çarpıcı gelişmelerden biri oldu. Aliço'nun Yamaç'ı tanımaması ise kafaların karışmasına sebebiyet verdi.

Çukur Yamaç öldü mü? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılıyor mu?

Aras Bulut İynemli Çukur dizisinden ayrılıyor mu?

Kulkan tarafından Afganistan'a kaçırılan Yamaç'ın işkence gördüğü tanıtımda içinde bulunduğu zor durum korku dolu anlara sahne oluyor. Yamaç'ın yaşadığı değişim dikkat çekerken, Aliço ile karşılaştığı anlar ise büyük heyecan uyandırıyor.

Yamaç’ın bir anda ortadan kaybolması Koçovalılar'ı endişe içinde bıraksa da Vartolu’nun Cumali Amca'yla birlikte Çukur'a geri dönmesi aileyi daha büyük bir sürprizle karşılaştıracak. Yamaç’ın Kulkan tarafından Afganistan’da tutulduğu yerden geri dönüp dönemeyeceği ise merakla beklenecek.

Çukur Yamaç öldü mü? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Çukur Aras Bulut İynemli yamaç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.