Çukur son bölüm izle? Sultan Ana ölüyor mu?

Pazartesi akşamlarının efsane dizisi Çukur izleyicilerin nefesini kesiyor. Show Tv'de yayınlanan dizi gerilim dolu anları ile ekranlara damgasını vuruyor.Bu akşam yayınlanan 24.bölümde Sultan Ana'nın vurulması şok etkisi yarattı. Mahalle sakinler Sultan Ana için üzülürken diğer taraftan ise Vartolu ve Medet’e tepki gösteriyor. Hikayesi ile herkesi etkileyen dizinin son bölümü herkes tarafından merakla araştırılıyor. İşte Çukur son bölüm izle! 24.bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde...

Aras Bulut İynemli. Dilan Deniz Çiçek, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstedendil'in oyuncu kadrosuna yer alan Çukur Show Tv'de yayınlanıyor. Bu akşam 24.bölümü ile ekranlara gelen dizi heyecan dolu sahneleri adından söz ettiriyor. Sultan'ın vurulması ise Çukur'da herkese şok etkisi yaratıyor. Gerilim tırmandığı dizi ekranlara damgasını vurdu. Herkes Sultan Ana'ya ne olduğunu ve son bölümde yaşananları merak ediyor. Peki 24.bölümde neler oldu? Çukur son bölüm izle! Sultan Ana ölecek mi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_9

PERİHAN SAVAŞ

İstanbul, Aksaray, Fatih, doğumlu Perihan Savaş ortaokul mezunu olup, eğitimini ortaokul bitiminde sonlandırmıştır. Beş yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk bölümünde ilk rolünü oynayan sanatçı on üç yaşındayken, askeri okulda okuyan yirmi iki yaşındaki bir gençle nişanlanmış, 6-7 ay süren bir evlilik döneminden sonra eşinden ayrılmıştır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İdris Sultan’ın vurulduğunu öğrenirken, sinir krizi geçiren Nedret “Senin yüzünden!” diyerek Saadet’e saldırıyor. Sultan’ın vurulması Çukur’da bomba etkisi yaratırken, mahalle sakinleri Vartolu ve Medet’e tepki gösteriyor. Öfkelenen Vartolu’nun “Bize bir dirhem mutluluğu çok görenlere bu dünyayı dar edeceğiz!” sözleri dikkat çekiyor. Yaşam savaşı veren Sultan’a ne olacağı ise merak uyandırıyor.

23.BÖLÜM ÖZETİ

Çukur’da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner. Çukur’da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner. Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak. Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti yaratacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis’in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur'un önemli karakterlerinden biri diziye veda edecek.

ÇUKUR 22.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çukur'un 22. Bölümünde Vartolu’nun, Koçovalılarla birlikte Baykal’a oynadığı oyunun beklenmedik ve ağır bir bedeli olacaktır. Asıl mücadelenin yeni başladığı Çukur’da Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir. Baykal’ı kurtarmak için Koçovalıların karşısına geçen Elvis yeni bir fırtınaya sebep olacaktır. Aliço, Hale’nin intikamı peşinde koşarken geçmişi ile yüzleşecek, Nazım ise kırılan gururunu onarmak için kurduğu planı emin adımlarla ilerletecektir. Çukur’un yeni bölümünde gerilim doruk noktasına çıkacak.

21.BÖLÜM ÖZETİ

Vartolu’nun dönüşü sadece Çukur için değil, Baykal için de bomba etkisi yaratır. Çukur’un 21.bölümünde kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

1995 yılında Sivas’ta doğan Dilan Çiçek Deniz, lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu. İlk olarak 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalanlar” dizisinde Ebru rolünde kamera karşısına geçti. Daha sonra “Güneşin Kızları” dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2016-2017 döneminde “Bodrum Masalı” dizisinde Su Ergüven karakterini canlandıran Deniz, son olarak “Çukur” dizisinde Sena karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

OYNADIĞI DİZİLER

Çukur / Sena / 2017-
Bodrum Masalı / Su Ergüven / 2016 – 2017
Güneşin Kızları / Elif / 2015
Tatlı Küçük Yalancılar / Ebru / 2015

RIZA KOCAOĞLU KİMDİR?

1979 yılında İzmir’de doğan Rıza Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çağan Irmak’ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Bana Şans Dile” filmi ile 2001 yılında sinemaya adım attı. Bugüne kadar 50’ye yakın sinema filminde ve TV dizisinde yer aldı. Son olarak “İçerde” dizisinde Davut rolünü canlandıran oyuncu, şu anda “Çukur” dizisinde Aliço karakterine hayat veriyor.
Rıza Kocaoğlu’nun Oynadığı Bazı Filmler ve Diziler
Çukur / Aliço /2017-
İçerde / Davut / 2016-2017
Dünyanın En Güzel Kokusu / Hakan / 2016
Karadayı / Kibrit Yasin / 2012-2014
Kuzey Güney / Ali Güntan / 2011-2012
Av Mevsimi / Asit Ömer / 2010
Ezel / Temmuz / 2009-2010
Emret Komutanım: Şah Mat / Obsesif Tuncay / 2006
Kuzenlerim / İrfan /2002 – 2004
Bana Şans Dile / Bahadır / 2001

KARİYERİ

1970 yılına kadar tiyatro çalışmaları yaparak, "Küçük Prenses", "Romeo-Jüliyet", "Kibarlık Budalası" gibi birçok tiyatro oyunda yer alan Perihan Savaş 1971 yılında "Şehzade Simbad Kaf Dağında" adlı filmde rol aldı. Sinema kariyerine ayn yıl başlayan Savaş, kısa sürede birçok filmde oynadığı rollerle başrol oyuncusu oldu. 120 civarında filmde rol aldı. Bir dönem şarkıcılık yaptı. Önce İbrahim Tatlısesle, daha sonra Yılmaz Zafer'le evlendi; her iki evlilikten de birer çocuğu olan sanatçı Yılmaz Zafer'in hastalığı süresince örnek bir davranış sergilemiştir. Dizilerde de rol alan sanatçı, ayrıca televizyon programları yapmıştır.

Çukur son bölüm izle? Sultan Ana ölüyor mu? ile ilgili etiketler Çukur son bölüm izle 24bölümde neler oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.