Çukur ne zaman, kaçıncı bölümde final yapıyor? Çukur 5. sezon olacak mı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur adım adım finale doğru gidiyor. 4. sezonunda yine reyting rekorlarını alt üst eden dizide birçok karakter senaryo gereğince ölerek Çukur’dan ayrıldı. Peki, Çukur ne zaman final yapıyor?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisi 4. sezonunda yine reytingleri sallamaya devam ediyor. Her bölümünde aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleri kendisine hayran bırakan Çukur dizisi bu sezon sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Peki, Çukur dizisi kaçıncı bölümde final yapacak?

Ay Yapım firması tarafından izleyenlerle buluşturulan Çukur dizisinin daha öncede senaryo gereğince 4 sezon ekranlarda kalacağı belli olmuştu. Bir süre öncesinde Çukur dizisi oyuncularından Rıza Kocaoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında son 13 bölüm kaldığını ve herkesin bu durumdan keyif alarak heyecanlı olduklarını dile getirmişti.

ÇUKUR NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Çukur dizisi daha önceden gelen haberlerde 125. bölümde final yapacağı açıklanmıştı. Son olarak Ece Yaşar ve Kubilay Aka’nın Çukur dizisinden ayrılmasından sonra final tarihinin ileri bir zamana ertelendiği belirtildi.

Çukur ne zaman, kaçıncı bölümde final yapıyor? Çukur 5. sezon olacak mı?

Çukur dizisinin son gelen iddialara göre 128. bölümde final yapacağı ifade edildi.

Çukur dizisi 125. bölümle 19 Nisan Pazartesi akşamında saat 20.00’da izleyenleriyle buluşacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Amca’nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç, Vartolu’nun akıl dolu oyunuyla neye uğradığını şaşıracak. Efsun’la Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek.

Çukur ne zaman, kaçıncı bölümde final yapıyor? Çukur 5. sezon olacak mı? - Resim : 2

Karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.

Çukur ne zaman, kaçıncı bölümde final yapıyor? Çukur 5. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler Çukur Çukur final Çukur 5. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.