Çukur hangi günler yayınlanıyor? Yeni bölüm hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Çukur 120. bölüm ile Show TV’de. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen fenomen dizileri arasında yer alan Çukur dizisi yeni bölümü ile 15 Mart’ta izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Her bölümünde heyecanlı aksiyon sahnelerinin yaşandığı Çukur dizisi yavaş yavaş finale doğru adım adım gidiyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisi 120. yeni bölümü ile Show TV ekranlarında. Son bölümünde yine heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Çukur dizisinde kartlar yeniden dağıtılıyor.

Çukur Yeni Bölüm Hangi Günler Yayınlanıyor, Saat Kaçta Başlıyor?

Çukur dizisi Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Çukur dizisi 120. yeni bölümü ile 15 Mart Pazartesi akşamında saat 20.00’da başlıyor.

Çukur hangi günler yayınlanıyor? Yeni bölüm hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Çukur 120. Bölüm Özeti

Yamaç ve Amca arasındaki gerilim iyice tırmanırken, iki tarafın savaşı artık resmiyet kazanacak. Efsun’un yapacağı sürpriz hamle kendisini tehlikeye sokarken bu durum Yamaç’ı harekete geçirecek. Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü iki tarafı da bir araya getirecek. Hayatta kalması için gerekli olan tek güvencenin elinden alındığını öğrenen Kulkan, bir kez daha Amca ile pazarlık masasına oturacak. Yamaç ve Cumali’nin Amca'ya karşı düzenledikleri aksiyon dolu planı nefesleri kesecek.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yamaç, Amca'ya karşı bir şeyler yapmak için harekete geçerken, ikili arasındaki gerilim giderek artmaya başladı. Cumali'den aldığı sandalye ile kahvenin önüne oturan Yamaç, Amca'ya tepkisini göstermeye devam etti. Çukur'u eski haline getirmek isteyen Yamaç'ın bir sonraki durağı ise Aliço'nun evine kurulan balıkçı oldu. Yamaç, Aliço'nun evinden gitmeleri için konuşarak restini çekti.

İdris'in beraber iş yaptığı eski bir dostu olan Mazotçu Bilal, Amca'ya karşı Cumali ve Yamaç'tan yardım istedi. Yamaç, yardım teklifini geri çevirmeyerek hemen harekete geçti. Cumali, Yamaç, Medet ve Metin bir araya gelerek, Mazotçu Bilal'den aldıkları bilgiler doğrultusunda neler yapabileceklerini düşünmeye başladılar. Amca'ya saldırmak için plan yapan ekip, bilgi toplamaya başladı. Yamaç, Ayşe'nin yanına giderken, Medet de Vartolu'nun yanına gitti. İkisi de peşinde oldukları bilgilere ulaşmayı başardı.

Çukur hangi günler yayınlanıyor? Yeni bölüm hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Çukur Çukur hangi günler çukur hangi kanalda Çukur saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.