Çukur hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Çukur hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Ekranların sevilen dizisi sonunda geri dönüyor. Her hekesin merak ettiği çukar 7 Eylül Pazartesi günü Show TV ile ekranlara geri dönüyor.

Çukur hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Pandemi süreci ile birlikte ara vermek zorunda kalan Çukur sonunda geri dönüyor.

Son bölümlerinde neler gerçekleşmişti? Yamaç bir çare bulmak için Vartolu'ya danışacak. Vartolu'dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim'den istediği tepkiyi alamayacak.

ÇUKUR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz sezonu corona virüsü yüzünden erken kapatan Çukur, 93. bölümde sezon finali yapmıştı. Çukur yeni sezon 94. bölüm 7 Eylül Pazartesi saat 20.00'da ekranlarda olacak.

Çukur hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Çukur Show TV 4. sezon ne zaman saat kaçta başlıyor hangi günler yeni sezon yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.