Çukur hangi günler yayınlanıyor? Çukur dizisi saat kaçta başlıyor?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Adım adım finale doğru ilerleyen Çukur dizisinin yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı da araştırılıyor. Peki, Çukur dizisi hangi günler, saat kaçta başlıyor? İşte Çukur dizisi yayın saati…

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ile Perihan Savaş’ın yer aldığı Çukur dizisi her bölümü ile izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk bölümünden bu yana ekranlarda fırtınalar estiren Çukur dizisi karakterinin senaryo gereği ölerek yapımdan çıkması final ibarelerini de peşinden sürüklüyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, Pazartesi günleri yayınlanıyor. Çukur dizisinin 4. sezon 36. bölümü Pazartesi akşamında Show TV’de.

ÇUKUR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi 4. sezon 36. bölümü ile 10 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00’da başlıyor.

Çukur hangi günler yayınlanıyor? Çukur dizisi saat kaçta başlıyor?

ÇUKUR 4. SEZON 36. BÖLÜM ÖZETİ

Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

Çukur hangi günler yayınlanıyor? Çukur dizisi saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.