Çukur hangi gün? Çukur yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Çukur hangi gün? Show TV ekranlarında 4. sezonunu geçiren ve başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur’un yeni bölümünün ne zaman oynadığı merak edilmekte. Peki, Çukur yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran Çukur dizisi yeni bölümleri ile heyecan fırtınası yaratmaya devam ediyor. Her bölümünde müthiş aksiyon sahnelerinin yaşandığı ve yavaş yavaş finale doğru emin adımlarla giden Çukur dizisinden ayrılan oyuncularda gözden kaçmıyor.

Koçovalıların mahalle arasındaki ve dışarıdan gelen düşmanlara karşı mücadele içerisinde olduğu Çukur dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman, hangi gün ve saat kaçta başladığı merak ediliyor.

ÇUKUR HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi Show TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanıyor.

Çukur hangi gün? Çukur yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 126. yeni bölümü ile 26 Nisan Pazartesi akşamında saat 20.00’da başlıyor.

ÇUKUR 126. BÖLÜM ÖZETİ

Vartolu’nun son hamlesiyle silahları kaybeden Yamaç harekete geçecek. Amca’nın emriyle Emmi’nin peşine düşen maskelinin saldırısı nefesleri kesecek.

Çukur hangi gün? Çukur yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca’yla yüzleşecek. Yamaç, Emmi’nin başına gelenlerden sonra Çukur’a ağır bir ders verecek. Amca, kuracağı yeni oyunla Vartolu ile Yamaç’ın arasındaki bütün ipleri kopartacak. Yamaç, sevdiklerini korumak için akıl dolu bir plan yaparken, bir kişiden daha intikamını alacak. Amca ise kurduğu tuzakla sürpriz bir ismin daha sonunu getirecek.

 

Çukur hangi gün? Çukur yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.