Çukur final yapınca ikisi de o diziye koştu! "Saygı: Bir Ercüment Çözer" dizisi kadrosu ateş ediyor

Çukur final yapınca ikisi de o diziye koştu! "Saygı: Bir Ercüment Çözer" dizisi kadrosu ateş ediyor! Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur geçtiğimiz hafta final yaptı. Dizinin bitmesinin ardından yıldız oyuncuları da farklı dizilere dağıldı. Çukur'un iki yıldız ismi, Blu Tv'de yayınlanan Saygı: Bir Ercüment Çözer dizisi bu transferle birlikte kadrosuyla adeta ateş etmeye başladı.

Çukur final yapınca ikisi de o diziye koştu! "Saygı: Bir Ercüment Çözer" dizisi kadrosu ateş ediyor

2017 yılında yayın hayatına başlayan ve reyting rekorları kıran dizi Çukur, geçtiğimiz haftalarda final yaptı. Hayranlarını üzen bu gelişme sonrası dizide oynayan birçok yıldız da farklı proje ve dizilerde oynamya başladı. Üç Kuruş dizisinin hazırlıkları devam ederken Blu Tv'de yayınlanan Saygı: Bir Ercüment Çözer dizisi de adından söz ettirmeye başladı.

Çukur'dan Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne transfer olan iki yıldız isim herkesi şaşırttı. Damla Sönmez ve Sarp Akkaya Çukur final yaptıktan sonra Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne dahil oldu.

İKİNCİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Anti-kahraman Ercüment Çözer'in kendi adaletlerini sağlamaya kararlı iki gençle karşılaşmasını konu alanyapımı 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin ikinci sezon hazırlıkları başladı.

Geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan ve başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum ile Miray Daner'i buluşturan dizinin ekibi bugün ikinci sezon çekimlerine başlıyor.

ÇUKUR'DAN İKİ TRANSFER

Dijital platformun iddialı dizisine final yapan Çukur'dan iki önemli isim katıldı. Sarp Akkaya ve Damla Sönmez, bundan Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi' ile ekranlara gelecek.

SAYGI: BİR ERCÜMENT ÇÖZER DİZSİSİ OYUNCULARI

Nejat İşler: Ercüment Çözer
Rojda Demirer: Hasret Yakar
Miray Daner: Helen
Boran Kuzum: Savaş
Erkan Can: Yavuz
Tansu Biçer: Halit Mehmet Güçlü
Itır Esen: Emine Çözer

Çukur final yapınca ikisi de o diziye koştu! "Saygı: Bir Ercüment Çözer" dizisi kadrosu ateş ediyor ile ilgili etiketler Çukur Damla Sönmez Sarp Akkaya saygı: bir ercüment çözer dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.