Çukur final senaryosu ifşa! Çukur finalde kimler ölecek?

Çukur final senaryosu sonunda ifşa oldu. 131. bölüm ile 7 Haziran akşamında final yapmaya hazırlanan Çukur dizisinde Yamaç ile Ayşe’nin cenazesi dikkatlerden kaçmadı. Peki, Çukur finalde kimler ölecek?

4. sezonunda 131. bölüm ile final yapacak olan Çukur dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Çukur final senaryosu şimdiden ifşa olurken son bölümde Yamaç ile Ayşe’nin cenazelerinin yalandan ibaret olduğu bile iddia ediliyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin finali için heyecanlı bekleyiş devam ederken son yayınlanan fragmanda Yamaç Koçovalı’nın diziden daha önceden ayrılan Nehir’den olan çocuğu ortaya çıkıyor.

Çukur Finalinde Kimler Ölecek?

Çukur 131. bölüm fragmanında Nehir’in de yer aldığı sahnenin final bölümünde izleyenleri şok eden bir olay gözlerden kaçmadı. Nehir, oğlu Yamaç'ı Efsun'a gösterirken, ikilinin buluşma sebebi ise merak konusu oldu.

Çukur final senaryosu ifşa! Çukur finalde kimler ölecek?

Çukur’un son bölümünde; Koçovalılar ile Şahram arasında sert bir savaş yaşandı. Şahram'ın güvenli evlerine saldırdığını gözlemleyen Yamaç, ailenin kadınlarının Amca tarafından rehin alındığını düşünerek kendi hayatını feda etti. Tek başına Çukur'a giden Yamaç, Cumali Amca'ya bilerek teslim oldu.

Şahram ise ele geçirdiği Yamaç'ı bir havuza elleri bağlı şekilde atarak ölüme terk etti. Finalde yaşanan bir diğer çarpıcı gelişme de Ayşe'nin, Amca'yı kendi elleriyle boğarak kızının intikamını alması oldu.

Çukur finalinde; Yamaç ile Ayşe'nin cenazelerinin sahte olduğu iddia edilirken Şahram ile Cumali Amca'nın ölebileceği belirtilmekte.

Çukur Final Bölümünde Neler Yaşanacak?

Çukur’un herkes tarafından merakla beklenen son bölüm finalinde Amca ile Yamaç hayatta kalmak adına mücadele verecek. Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavı için ter dökerken fırtına bir kez daha kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş sahnesi nefesleri keserken kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği yakından takip edilecek.

Çukur final senaryosu ifşa! Çukur finalde kimler ölecek? - Resim : 2

Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an olsun düşmeyecek. Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda şahitlik edecek. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar en baştan değişecek.

Çukur'un son bölüm fragmanında Yamaç ile Ayşe'nin cenazelerinin gerçek olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Çukur final senaryosu ifşa! Çukur finalde kimler ölecek? ile ilgili etiketler Çukur final
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.