Çukur final mi yapıyor? Çukur dizisi ne zaman bitiyor?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur adım adım finale doğru gitmekte. Aliço karakteriyle tanınan Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisi için son 13 bölümünün çekildiğini iddia etti. Çukur final mi yapıyor?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur yavaş yavaş finale doğru gidiyor. Son dönemlerde ülkemizde çekilen en uzun soluklu dizilerden birisi olan Çukur gerek senaryosu gerekse de oyuncu kadrosu ile adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Çukur dizisi bitiyor mu?

ÇUKUR FİNAL Mİ YAPIYOR?

Çukur’un sevilen karakterlerinden birisi olan ve Aliço’ya hayat veren Rıza Kocaoğlu, dizinin ne zaman final yapacağı yönünde bazı iddialarda bulunarak demeçler vermekten geri kalmadı. Kocaoğlu açıklamasında, "Kısmetse bu sezon sonunda diziyi bitireceğiz. Son 13 bölümü çekiyoruz. Yeni bir diziymiş gibi bir senaryo değişimine başladık. Hepimiz keyifliyiz, heyecanlıyız." ifadelerine yer verdi.

İlk olarak 23 Ekim 2017 tarihinde izleyicisiyle buluşan Çukur dizisinin son 13 bölümünün çekildiği ve 14 Haziran Pazartesi akşamında ekranlara veda ederek final yapacağı iddia edilmekte.

Çukur final mi yapıyor? Çukur dizisi ne zaman bitiyor?

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak.

Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek. Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.

 

Çukur final mi yapıyor? Çukur dizisi ne zaman bitiyor? ile ilgili etiketler Çukur final
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.