Çukur Emmi öldü mü? Kadir Çermik Çukur dizisinden ayrıldı mı?

Çukur Emmi öldü mü sorusu dilinde. Show TV ekranlarının fenomen dizilerinden Çukur’da finalin öncesinde yaprak dökümü yaşanıyor. Peki, Kadir Çermik Çukur dizisinden ayrıldı mı?

Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan Çukur dizisinde Emmi şoku gündeme geldi. 126. bölümde yaşanan gelişmeler sonrasında Çukur dizisinde yaprak dökümüne her geçen anda yeni biri daha ekleniyor.

ÇUKUR EMMİ ÖLDÜ MÜ?

Son gelen iddialar doğrultusunda gelecek bölümde Emmi karakterini canlandıracak olan Kadir Çermik’inde Çukur dizisinden ayrılacağı ifade edildi. Çukur’da adım adım finale doğru gidilirken kulislerden gelen son haberlere göre; usta oyuncu Müfit Kayacan'ın oynadığı Cumali amca, Kadir Çermik'in hayat verdiği Emmi'yi öldüreceği dile getirildi.

Çukur Emmi öldü mü? Kadir Çermik Çukur dizisinden ayrıldı mı?

Bunların yanında Çukur dizisinde Uğur Yıldıran tarafından canlandırılan maskeli adamında öleceği ifade edildi.

KADİR ÇERMİK KİMDİR?

21 Temmuz 1977 tarihinde Van’da dünyaya gelen Kadir Çermik, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olmuştur. Birçok dizi ve sinema filminde seslendirme çalışmaları yapan Kadir Çermik ilk oyunculuk deneyimini 1999 yılında Yılan Hikayesi dizisi ile yaşadı.

Çukur Emmi öldü mü? Kadir Çermik Çukur dizisinden ayrıldı mı? - Resim : 2

Yeditepe İstanbul, Kuzenlerim, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı ve Beyaz Gece dizilerinde rol alan Kadir Çermik son olarak Bana Sevmeyi Anlat dizisinde rol aldıktan sonra Çukur dizisinde Emmi karakteriyle zirve yaptı.

Kadir Çermik 1.75 metre boyunda, 75 kilo ve Aslan burcudur.

Çukur Emmi öldü mü? Kadir Çermik Çukur dizisinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Çukur Emmi Kadir Çermik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.