Çukur dizisinin yıldızı Süslü Korkuluk'a geliyor! Kadın Başrol belli oldu

Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu yeni dizisi Süslü Korkuluk gündeme bomba gibi düştü. Dijital platformda yayınlanan Yeşilçam dizisinden sonra Ulusoy'un ilk projesi olan Süslü Korkuluk'la ekrana geliyor. Diziye bir oyuncu daha transfer oldu.

TV8 için çekimlerine başlanan Süslü Korkuluk dizisinde hazırlıklar devam ediyor. Başrolü Çağatay Ulusoy'un teklifi kabul etmesiyle dizinin ilk fragmanı da çekildi. Yeni yılla birlikte heyecan yaratan dizilerden olacak Süslü Korkuluk'a Çukur Dizisinden yıldız bir transfer gerçekleşti.

Cem Karcı'nın yönetmenliğinde çekilen dizinin konusuna dair henüz bir ipucu yok. Ancak fragmandan bir dönem dizisi olması bekleniyor. Diğer yandan farklı oyuncularla da görüşüldüğü biliniyor. Kadın başrol henüz belli olmadı.

Çukur dizisinde daha önce rol alan Beste Kanar'ın Süslü Korkuluk'ta oynayacağı kesinleşti. Beste Kanar kimdir soruları da bununla birlikte gündem oldu. Beste Kanar, dizi dünyasına Hanım Köylü'de oynayarak katıldı. Sonrasında Meryem dizisinde rol aldı.

Son olarak Çukur Deren karakterini oynayan Beste Kanar 1991 doğumludur.

Süslü Korkuluk dizisinin kadın başrol oyuncusu için de haberler gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri Hafsanur Sancaktutan. Performansıyla kendine hayran bırakmıştı Son Yaz dizisinde. Bir diğer aday ise Maraşlı ve Aşk 101 dizisinden bilinen Alina Boz.

Son gelen Habere göre ise Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un partneri Alina Boz oldu. Çağatay Ulusoy daha önce Disney Plus’a sunduğu projelerde de Alina Boz’la partner olmak istediğini yakın çevresiyle paylaşmıştı.

Alina Boz kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Önümüzdeki günler Süslü Korkuluk dizisinde hareketli günlere gebe olacak.

 

 

 

 

Çukur dizisinin yıldızı Süslü Korkuluk'a geliyor! Kadın Başrol belli oldu ile ilgili etiketler Çukur Alina Boz Süslü Korkuluk hafsanur sancaktutan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.