"Çukur" dizisine hangi ünlü oyuncu dahil oldu?

Oyuncu Kubilay Aka, Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinde ‘Celasun’ karakterine hayat verecek.

Kubilay Aka, Show TV’nin yeni dizisi 'Çukur’un kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncu, 'Çukur’un dışına hiç çıkmamış, yakışıklı, öfkeli, gençliği ve toyluğu ile Koçovalılara olan öfkesi birleşince yanlış yollara saparak düzene karşı duran 'Celasun' karakterini canlandıracak.

582c497fc03c0e18d408f42c
Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide Kubilay Aka ile birlikte son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor.

‘Çukur’, ilk bölümüyle 23 Ekim Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de başlıyor.

787fc002-1a33-417c-a26c-862d540cb776

KUBİLAY AKA KİMDİR?

Kubilay Aka, 05 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren son derece sosyal bir çocukluk geçiren ve zaman içerisinde büyüdükçe yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aka, orta başarıda giden eğitim hayatı sonrasında da üniversite hayatına başlamaya hak kazandı.

Lise hayatının ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi Bölümü’nü kazanan ve zaman içerisinde buradan başarılı bir şekilde mezun olmayı başaran Kubilay Aka, zaman içerisinde kendisine oyuncu olmayı hedef edinmiş ve bu uğurda ilerleme yoluna gitmiştir. Bu anlamda bireysel olarak girişim yapma yoluna da gitmiştir.

ÖZEL OYUNCULUK EĞİTİMLERİ ALDI

Okulunun bitmesinin ardından kendisini oyunculuğa çok daha fazla yakın gören Kubilay Aka, bu anlamda yakışıklılığını da fırsat bilerek kısa bir zaman dilimi içerisinde profesyonel oyunculuk eğitimleri almaya başlamış ve başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamladıktan sonra sektör içerisinde yer almak adına girişimler yapmaya başlamıştır.

İLK DİZİ PROJESİ VATANIM SENSİN OLDU

Türkiye’nin 2016 yılında ekran başına kilitlenmesine neden olan ve ciddi anlamda izlenme oranlarına ulaşmayı başaran Vatanım Sensin dizisi kadrosuna Ali Kemal rolü ile girmiş ve daha ilk deneyiminde adından çok ciddi bir şekilde söz ettirmeyi başarmıştır.

Dizinin ustalar ile dolu oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara ve Baki Davrak gibi isimler yer almıştır ve çok uzun süre reyting rekorları kırarak devam etmiştir.

"Çukur" dizisine hangi ünlü oyuncu dahil oldu? ile ilgili etiketler Show TV Çukur Kubilay Aka Aras Bulut İynemli yeni dizi celasun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.