Çukur dizisinde sezon finali öncesi şok ölüm! Çukur izleyicisi her gün bir haberle sarsılıyor! Celasun'dan sonra gidecek bir isim daha belli oldu!

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur sezon finali öncesi sarsıcı gelişmelerle devam ediyor. Mayıs sonunda sezon finali yapacak dizide Kubilay Aka'nın canlandırdığı Celasun'un ölümünden sonra bir oyuncunun da diziye veda edeceği açıklandı.

Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka'nın Yamaç'a yardım etmesi pahalıya patladı. Bu yardımı öğrenen Amca, Celasun'u öldürttü. Karaca ile yeni bir hayatın planlarını yapan Celasun'un ölümü, dizinin takipçilerini fena üzdü.

Çukur dizisi 4. sezonu Mayıs sonunda bitiyor. Dizide yaşanan arka arkaya ayrılıklar sonrası her gelişme dizinin izleyenlerini heyecanlandırmaya yetiyor. Son olarak Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Çukur'a bir ismin daha veda edeceğini duyurdu.

Çukur sezon finalinden önce çok acı bir ölümle sarsacak! Diziye veda edecek isim belli oldu! 2

Çukur'un hikayesinde başından beri var olan o karakterin ismi Karaca. Çukur ile tanınan ve oyunculuğu çok konuşulan Karaca'nın sezon finaline haftalar kala diziye veda edeceğinin duyurulması şok etkisi yarattı.

Çukur sezon finalinden önce çok acı bir ölümle sarsacak! Diziye veda edecek isim belli oldu! 1

Karaca karakterine hayat veren Ece Yaşar'ın ayrılığı ise zor olacak. Celasun'un ardından Karaca'nın da ölümü Amca'nın elinden mi olacak, bilinmiyor.

Çukur dizisinde sezon finali öncesi şok ölüm! Çukur izleyicisi her gün bir haberle sarsılıyor! Celasun'dan sonra gidecek bir isim daha belli oldu! ile ilgili etiketler Çukur karaca celasun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.