Çukur dizisinde başlayan aşk bitti! Öner Erkan ve Ece Yaşar ayrıldı!

Ekranların fenomen dizisi Çukur'da Karaca’yı canlandıran Ece Yaşar ile Selim’i canlandıran Öner Erkan’ın ayrıldığı ortaya çıktı. Dizide baba kızı canlandıran çiftin aşk haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen yapımı Çukur'da, dizisinin Karaca’sı Ece Yaşar ile dizide babasını canlandıran Selim karakteri Öner Erkan’ın ayrıldığı ortaya çıktı.

BABA VE KIZI CANLANDIRIYORLARDI

Çukur adlı dizide baba-kızı canlandıran Öner Erkan ve Ece Yaşar'ın aşk yaşamaya başlaması büyük yankı uyandırmıştı. Çukur'da Selim karakterini canlandıran Öner Erkan, geçtiğimiz aylarda diziye veda etmişti.

Çukur dizisinde başlayan aşk bitti! Öner Erkan ve Ece Yaşar ayrıldı!

Snob Magazin'in haberine göre; Öner Erkan ve Ece Yaşar'ın yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldıkları öğrenildi. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

ÇUKUR DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Öte yandan Çukur'un final bölümü için geri sayım sürüyor. Çukur’un final galasında Çukur Burda grubu, sözlerini Ece Yaşar’ın yazdığı, müziği ise Toygar Işıklı’ya ait olan ‘Bi Dinle’ şarkısını ilk kez seslendirecekler.

Çukur dizisinde başlayan aşk bitti! Öner Erkan ve Ece Yaşar ayrıldı! - Resim : 2

Çukur dizisinde başlayan aşk bitti! Öner Erkan ve Ece Yaşar ayrıldı! ile ilgili etiketler Çukur Aşk Öner Erkan Ece Yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.