Çukur dizisi nerede çekiliyor? Koçovalı mahallesi İstanbul hangi semtinde?

Çukur dizisi nerede çekiliyor?! Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un nerede çekildiği takipçiler tarafından aranmaya başlandı. Peki, Çukur dizisinde Koçovalı mahallesi nerede, hangi semtte? İşte detaylar..

Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin 4. sezonu ilk bölümü ile bu akşam başlıyor. Sezon finalinin ardından yeniden izleyicisi ile buluşacak olan Çukur dizisinde yine birbirinden müthiş sahneler bizlere aksiyon dolu anlar yaşatacak gibi duruyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinde mahallenin nerede olduğu ve dizinin çekimlerinin hangi ilde gerçekleştiği sorgulanmaya başlandı.

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Fenomen Çukur dizisi, İstanbul’un en eski semtlerinden birisi olan Balat’ta çekiliyor. Tarihi Yarımada’da rengârenk evleriyle yerli ve yabancı turistlerin popüler gezi mekânlarından biri olan Fener Balat bu yüzden çok büyük bir ilgi görüyor.

KOÇOVALI MAHALLESİ NEREDE?

Çukur dizisinde aslında Koçovalı yani Çukur Mahallesi diye bir yer yok. Tarlabaşı Bulvarı’nda çekimlerine başlanan Çukur dizisinin ilk bölümleri yurt dışında çekilmişti. Dizi setine mahalle sakinlerinin ve diziyi severek izleyenlerinde aşırı yoğun ilgi gösteriyor. Bu nedenle sette geniş güvenlik önlemleri alınıyor.

 

Çukur dizisi nerede çekiliyor? Koçovalı mahallesi İstanbul hangi semtinde? ile ilgili etiketler Çukur Çukur nerede çukur mahallesi Koçovalı mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.