Çukur dizisi ne zaman final yapıyor? Çukur sonu nasıl bitiyor?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur adım adım finale doğru gidiyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin oynadığı Çukur dizisinin ne zaman final yapacağı merak ediliyor. Peki, Çukur ne zaman final yapıyor?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisi 4. sezon 35. yeni bölümle 3 Mayıs Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ve aksiyonun her bölümde giderek tırmandığı Çukur dizisi final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Peki, Çukur ne zaman final yapıyor?

ÇUKUR NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Çukur dizisinin daha önceden basına sızdırılan iddialar doğrultusunda 4. sezon 34. bölümde senaryo gereğinde final yapması bekleniyordu. 3 Mayıs Pazartesi akşamında 4. sezon 35. bölümde izleyenleriyle buluşacak olan Çukur dizisinin bu sezon sonunda final yapması bekleniyor.

Çukur dizisinin Mayıs ayının son haftasında 31 Mayıs Pazartesi günü 4. sezon 39. bölümle final yaparak ekranlara veda edeceği belirtildi.

Çukur dizisi ne zaman final yapıyor? Çukur sonu nasıl bitiyor?

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Vartolu’nun son hamlesiyle silahları kaybeden Yamaç harekete geçecek. Amca’nın emriyle Emmi’nin peşine düşen maskelinin saldırısı nefesleri kesecek.

Çukur dizisi ne zaman final yapıyor? Çukur sonu nasıl bitiyor? - Resim : 2

Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca’yla yüzleşecek. Yamaç, Emmi’nin başına gelenlerden sonra Çukur’a ağır bir ders verecek. Amca, kuracağı yeni oyunla Vartolu ile Yamaç’ın arasındaki bütün ipleri kopartacak. Yamaç, sevdiklerini korumak için akıl dolu bir plan yaparken, bir kişiden daha intikamını alacak. Amca ise kurduğu tuzakla sürpriz bir ismin daha sonunu getirecek.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Çukur Dizi Resmi (@cukurdizi)'in paylaştığı bir gönderi

Çukur dizisi ne zaman final yapıyor? Çukur sonu nasıl bitiyor? ile ilgili etiketler Çukur Çukur final Çukur sezon finali Çukur 5. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.