Çukur Dizisi Hayranları Aradıklarını Bu Dizide Buldular! Üç Kuruş Dizisi Çukur’un Devamı Mı?

Show Tv'de 4 sezon boyunca yayınlanan Çukur dizisi her sezonunda ayrı ayrı büyük başarı aldı. Ayrıca dizinin kadrosunda da çok ünlü olan isimler yer aldı. Her sezon etkileyici hikayesi ile izleyicileri etkileyen Çukur dizisi, adından söz ettiren bir final yaptı. Çukur dizisi başladığı tarihten bitiş tarihine kadar her bölümünde reytingleri yüksek olan bir diziydi. Çukur dizisinin izleyen izleyiciler ise Çukur bittikten sonra boşluğa düştüler.

Show Tv'de 4 sezon boyunca yayınlanan Çukur dizisi her sezonunda ayrı ayrı büyük başarı aldı. Ayrıca dizinin kadrosunda da çok ünlü olan isimler yer aldı. Her sezon etkileyici hikayesi ile izleyicileri etkileyen Çukur dizisi, adından söz ettiren bir final yaptı. Çukur dizisi başladığı tarihten bitiş tarihine kadar her bölümünde reytingleri yüksek olan bir diziydi. Çukur dizisinin izleyen izleyiciler ise Çukur bittikten sonra boşluğa düştüler.

Çukur Dizisi Hayranları Aradıklarını Bu Dizide Buldular! Üç Kuruş Dizisi Çukur’un Devamı Mı?

 Bu sezon ekranda pek çok dizi yayınlanmaya başlayacak. Çukur gibi oyunculuğunun, hikayesinin ve başarısının oldukça yüksek bir kaliteli dizi bulmak isteyen Çukur izleyicilerinin karşısına harika bir öneri geliyor. Çukur'un yapımcısı olan Ay Yapım Çukur gibi güçlü bir dizinin hazırlıklarını yapmaya başladı.  Çukur izleyicilerine bu güçlü yapım hakkında dizinin son bölümünde bir fragman yayınlandı. 

Ay Yapım'dan Güçlü Bir Dizi Geliyor 

 

Çukur'un son bölümünde tanıtımı yapılmış olan yeni yapım Çukur dizisinde duvar yazısı olarak verildi. Duvar yazısında ise "İçerde'den çıktık, Çukur'a düştük, sırada Üç Kuruş..." yazılı bir duvar yazısı yer aldı.

Çukur Dizisi Hayranları Aradıklarını Bu Dizide Buldular! Üç Kuruş Dizisi Çukur’un Devamı Mı? - Resim : 2

Çukur izleyicileri için son bölüm üzüntülü oldu ama bu yazı ile sevindirici bir haber geldi. Üç Kuruş adlı Ay Yapım'ın yeni çıkacak dizisi için oldukça yoğun bir hazırlık yapıldığı ile ilgili bir bilgi var. Bu yapımın da Çukur gibi oldukça patlayacağı ve beğenileceği düşünülüyor. 

Üç Kuruş Dizisinde Ünlü İsimler 

Çukur'un hikayesini yazan Damla Serim ile Murat Uyurkulak birlikte Üç Kuruş'un senaryosunu yazıyorlar.

Çukur Dizisi Hayranları Aradıklarını Bu Dizide Buldular! Üç Kuruş Dizisi Çukur’un Devamı Mı? - Resim : 3

Sefirin Kızı dizisi ile birlikte daha çok yıldızı parlayan Uraz Kaygılaroğlu da Üç Kuruş dizisinin başrolünde yer alıyor. Uraz Kaygılaroğlu'nun beraberinde başka hangi isimler var şu an belli değil.

Çukur Dizisi Hayranları Aradıklarını Bu Dizide Buldular! Üç Kuruş Dizisi Çukur’un Devamı Mı? ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.