Çukur Çeto öldü mü? Erkan Avcı diziden ayrıldı mı?

Çukur Çeto öldü mü? Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. Karakuzuların lideri Çeto'nun ise vurulması üzerine internette konu hakkında inceleme başlatıldı. Erkan Avcı diziden ayrıldı mı, Çeto öldü mü sorularına yanıt aranıyor. Uzun süredir beklenen Çukur- Karakuzular savaşının gerçekleşmesiyle birlikte oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Peki Çukut Çeto öldü mü? Erkan Avcı diziden ayrıldı mı? Çetoyu kim öldürdü? İşte detaylar...

Çukur Çeto öldü mü? Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni dizisi Çukur dün akşam yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. Çukur'a giren ve Koçovalı ailesine büyük kayıplar yaşatan Karakuzuların lideri Çeto'nun dün akşam öldürülmesi büyük bir şok etkisi yarattı. İnternette Çukur Çeto öldü mü, Erkan Avcı diziden ayrıldı mı, Çeto'yu kim öldürdü gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Çeto öldü mü? İşte detaylar...

Çukur Çeto öldü mü? Erkan Avcı diziden ayrıldı mı?

ÇUKUR ÇETO ÖLDÜ MÜ?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un dün yayınlanan bölümü nefesleri kesti. Dizide gerçekleşen Çukur - Karakuzular kavgası bölüme damga vurdu. Peki Çeto öldü mü? İşte yanıtı...

Erkan Avcı'nın canlandırdığı Çeto karakteri, dizinin dün yayınlanan bölümünde vurularak öldü.

ÇETO'YU KİM ÖLDÜRDÜ?

Karakuzuların lideri Çeto'nun son dönemde en yakın arkadaşı ve ortağı Mahsun ile arası oldukça kötüydü. En son Mahsun'un öz babasını öldürmesine sebep olan Çeto'ya daha fazla dayanamayan Mahsun, Çeto'yu öldürdü.

Böylece Erkan Avcı'da Çukur kariyerinin sonuna geldi ve diziden ayrıldı.

ÇUKUR SON BÖLÜM

Selim ve Sena, Aliço'nun yardımıyla Mahsun'un babasını bulurlar. Çeto, Mahsun’u kaybetmek istemediği için Sena ve Selim’in bir oyun kurduğunu söyler. Mahsun, bunun gerçek olup olmadığını öğrenmek için babasının evine gider. Arabasında otururken babasının evinden Selim ve Sena'nın çıktığını görünce artık şüphesi kalmamıştır.

ÇETO’YU ŞOKE EDEN HABER

Mahsun ormanlık bölgede bir banka çöker. Elinde babasının kanı vardır. Meçhul kişi arabadan silahını alarak Mahsun’a arkasından yaklaşır. Silahını Mahsun’a doğru tutar. Bu sırada Remzi, Çeto’nun yanına gelir. Mahsun’un Kadir’i öldürdüğünü söyler. Çeto Mahsun’u sorunca Remzi onun kendisini öldürdüğünü söyler. Çeto duyduklarına inanamaz. Yere yığılır. Mahsun ölemez diyerek fenalık geçirir.

ÇETO’NUN İNTİKAM YEMİNİ

Bu sırada Çeto’nun yanından çıkan Remzi meçhul kişinin yanına giderek dediğini yaptığını söyler. Çeto’nun yanına gelen Karakuzular ne olup bittiğini anlamaya çalışırlar. Ona ne olduğunu sorunca Mahsun’un öldüğünü söyler. Koçovalılardan intikam almak için onlarla beraber yemin eder.

MAHSUN’UN BÜYÜK PİŞMANLIĞI

Selim ve Sena'nın ayrılmasından sonra Mahsun babasının evine gidip kapıyı çalar. Kapıyı açan babası geldiği için çok mutlu olur. Mahsun babasını bıçaklar. Babasının “neden” sözlerine karşılık “sen iyi biliyorsun neden” der ancak bu sırada annesini gören Mahsun, Kadir’in gerçekten babası olduğunu anlar. Gözyaşları içerisinde ona yardım etmeye çalışır ancak Kadir son nefesini verir.

Çukur Çeto öldü mü? Erkan Avcı diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Çukur Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.