Çukur Celasun öldü mü? Kubilay Aka dizinden neden ayrıldı?

Çukur’da Celasun şoku yaşanıyor. Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un son bölümünde Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka sevenlere veda ediyor. Peki, Kubilay Aka dizinden neden ayrıldı?

Çukur’un 123. yeni bölümünde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka diziye veda etmeye hazırlanıyor. İlk bölümden bu yana dizide oynayan ve Çukur hayranları tarafından oldukça sevilen Celasun karakteri sevenlerine veda ediyor.

ÇUKUR CELASUN ÖLDÜ MÜ?

Çukur’un yeni bölümünde Celasun iple boğularak öldürülüyor. Sürekli olarak Karaca ile yakınlaşmaya çalışan Celasun karakteri her defasında izleyenlerden tam not almış olmasına rağmen Çukur dizisinin adım adım finaline doğru gidildiği de gözlerden kaçmıyor.

KUBİLAY AKA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Show TV ekranlarında 4. sezonunu geçiren Çukur dizisinde yaşanan Celasun şoku herkesi oldukça üzdü. Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan Çukur’un son bölümünde Celasun’un iple boğularak senaryo icabı öldürüleceği ve buna istinaden de Kubilay Aka’nın diziden ayrılacağı belirtildi.

Çukur Celasun öldü mü? Kubilay Aka dizinden neden ayrıldı?

KUBİLAY AKA KİMDİR?

5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Havaalanı Yönetimini bitirdikten sonra Muğla’da yaşamaya başladı. Havalanında çalıştığı bir gün Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu‘nun uçuş işlemlerini gerçekleştirdiği esnada keşfedilen Aka, Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağrılır ve oyuncu seçmelerine katılır.

2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal adlı karakterle adını duyuran Aka, Ay Yapım imzalı Çukur isimli fenomen dizide de Celasun karakterine hayat vermektedir.

Çukur Celasun öldü mü? Kubilay Aka dizinden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Çukur Kubilay Aka celasun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.