Çukur bu akşam yayınlanacak mı? 14 Ocak Show TV yayın akışı!

Çukur bu akşam yayınlanacak mı? Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 48. son bölümünde izleyenleri soluksuz bir şekilde ekranlara kilitlemişti.Aralık ayından bu yana ekranlara gelmeyen dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu.Çukur bu akşam yayınlanacak mı? 14 Ocak Show TV yayın akışı! Çukur 49.bölüm ne zaman yayınlanacak? soruları gündemin en önemli konularından oldu.Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Çukur bu akşam yayınlanacak mı? Ekranların nefes kesen dizi Çukur nefes kesen 49.son bölümünde olan gelişmeler ile izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başarmıştı.Çukur yeni bölümünün 14 Ocak Show TV yayın akışında yer almadığı görülüyor. Bütün bölümlerinde yaşanan duyguları seyircisine en yoğun şekilde hissettiren ve birebir yaşatan gerçekçi ve kaliteli yapımlardan Çukur yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? sorularının cevapları merakla bekleniyor.Yamaç'ın vurulma sahnesi ile ekranlara ara veren dizinin yeni bölüm tarihi belli oldu.Peki Çukur bu akşam yayınlanacak mı? 14 Ocak Show TV yayın akışı! Çukur 49.bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Çukur bu akşam yayınlanacak mı? 14 Ocak Show TV yayın akışı!

Çukur yeni bölümünün show TV yayın akışında yer almadığı görülüyor.  Bütün duyguları seyircisine en yoğun şekilde hissettiren ve birebir yaşatan gerçekçi ve kaliteli yapımlardan Çukur yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? Dizilerin verdikleri ara dolasıyla bu hafta yayın akışında yer almayan dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Yayınlanma tarihi açıklandığında haberimizden öğrenebilirsiniz.

49. yeni bölüm 21 Ocak Pazartesi günü Show TV ekranlarında yayınlanacak. 

Çukur son bölüm neler yaşandı

Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek.

Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak. Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi merakla beklenecek. İdris’in atacağı adım ise tüm dengeleri değiştirecek.

Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.

Aras Bulut İynemli Kimdir ?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı "Tamam mıyız ?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Günümüzde Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide Sarp karakterini canlandırmaktadır.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

Erkan Kolçak Köstendil 16 Ocak 1983’te Bursa’da doğmuştur Türk oyuncu ve yönetmendir. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol alan sanatçı, Ulan İstanbul dizisindeki rolü ile Türkiye’de geniş kitlelerce tanındı. Çektiği kısa filmler ile çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül almıştır.

YAŞAMI

1983 yılında Bursa’da doğdu. Bursa Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. Lise yıllarında futbolculuk yaptı, Bursaspor’da oynadı. Futbol kariyerinden vazgeçerek tiyatroya yöneldi. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yaptı.

Tiyatro çalışmalarına Tuncay Özinel Tiyatrosu'nda başlayan oyuncu, AuT ve Karşı Cinsle Tanışma Sanatı isimli oyunlarda farklı karakterleri canlandırdı. Televizonda ilk defa, 2005 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin üçüncü sezonudaki “galerici” rolünü canlandırdı; sinemaya ise ilk defa Güz Sancısı (2008) filminde “nümayişçi” rolü ile başladı.

2009 yılında “Facebook dizisi” olarak bilinen Mukadderat adlı diziyi yazıp yönetti. Aynı yıl M.A.T adlı polisiye dizinde “Emre” karakterini canlandırdı. Senaryosunu yazıp yönettiği Vakit adlı kısa film, 2010 yılında gerçekleşen Sinepark 4. Kısa Film Festivali’nde, Eskişehir Kral Midas Kısa Film Festivali’nde, 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüller aldı.

2009-2010 yılları arasında Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı “Er Mahmut Karakum” karakteri ile tanınmaya başlayan sanatçı; ardından Torbacının Esrarı, Babalar ve Evlatlar, Merhamet ve One Night in İstanbul gibi yapımlarda yer aldı. Ulan İstanbul adlı dizideki “Karlos” karakteri ile ünü yayıldı.

2014’te Yağmur: Kıyamet Çiçeği isimli sinema filminde “Şenol” karakterini ve İtirazım Var’da “Süpermen” karakterini canlandırdı. 2015’te “Güven” canlandırdığı Kara Bela filminden sonra Muhteşem Yüzyıl adlı tarihi dizide “Şahin Giray Han” karakterini oynadı. Onur Ünlü’nün 2017 yapımı Put Şeylere filminde rol aldı. 2017'te başlayan ay yapım'ın „Çukur“ dizisinde ‘Vartolu Sadettin' karakterini canlandırıyor.

Orta metraj film olan Torbacının Esrarı adlı filmin senaryosunu yazarak çekimlerini Amsterdam ve İstanbul’da gerçekleştirdi. 4 kısa filmlik projesinin ilik ayağı olan senaryosunu yazıp yönettiği Suma adlı filmi ile 2018’de Los Angeles Film Ödülleri’nde komedi dalında mansiyon kazandı.

TİYATRO

Kalp Düğümü – Craft Tiyatro
AuT – İkincikat Tiyatrosu
Karşı Cinsle Tanışma Sanatı – Isparta “sanal cafeyatro”

YER ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Kurtlar Vadisi – 2005
Güz Sancısı Nümayişçi – 2008
M.A.T – Emre 2009
Mukadderat – 2009
Sakarya Fırat – Mahmut Karakum (2009)
Babalar ve Evlatlar – Ayhan (2012)
Merhamet – Mehmet (2013)
İtirazım Var – Süperman (2014)
Yağmur: Kıyamet Çiçeği – Şenol (2014)
Ulan İstanbul – Karlos Nevizade (2014-2015)
Yok Artık! – Taksici Fikret (2015)
Kara Bela – Güven (2015)
Muhteşem Yüzyıl: Kösem – Şahin Giray Han (2015-2016)
Familya – Toprak (2016)
Bir Deli Sevda – Mehmet (2017)
Görünen Adam – Kurtuluş (2017)
Babam – Deniz (2017)
Çukur – Vartolu Saadettin/ Salih Koçovalı (2017)
Put Şeylere – (2017)

Çukur bu akşam yayınlanacak mı? 14 Ocak Show TV yayın akışı! ile ilgili etiketler Çukur Show TV Aras Bulut İynemli 14 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.