Çukur Birinci Oldu! Bir Zamanlar Kıbrıs Sınıfta Kaldı! Camdaki Kız Hayal Kırıklığı! Masumlar Apartmanı da Düştü! İşte Reyting Sonuçları

Sosyal medyada ölçümle servislerinden birisi olan Somera’nın nisan ayında gelen bilgilere göre sayıların hesaplanması sonucu ay boyunca en çok ilgi gören 10 dizi ve program verilerle ortaya çıktı.

Sezon finallerinin yaklaştığı bu günlerde diziler arasında rekabet yükselmeler ile devam ediyor. Her bir yapım en çok izlenen ve en çok yorum yapılma dizisi olmak adına kıyasıya mücadele devam ediyor. Sosyal medyada ölçümle servislerinden birisi olan Somera’nın nisan ayında gelen bilgilere göre sayıların hesaplanması sonucu ay boyunca en çok ilgi gören 10 dizi ve program verilerle ortaya çıktı.

Listenin üç tanesi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından televizyona uyarlanan diziler oldu. Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda listenin başlarında yer alırken diğer olarak da bir başka Budayıcıoğlu uyarlaması olan Doğduğun Ev Kaderindir yer alıyor olmaması şüphesiz en çok şaşırtıcı sonuçlardan biri olarak hepimizi yanıltı. Şimdi Somera’ nın listesine bir göz atalım. 

Listenin Başında Yer Aldı 

 Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi listenin başında yer aldı. Senaryosunun Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur un yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor.

Çukur Birinci Oldu! Bir Zamanlar Kıbrıs Sınıfta Kaldı! Camdaki Kız Hayal Kırıklığı! Masumlar Apartmanı da Düştü! İşte Reyting Sonuçları

Çukur’un kadrosundaki isimler ise Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Hare Sürel, Burak Dadak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Ferit Kaya, Aytaç Uşun, İlkay Akdağlı gibi ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. 

Çukur Dizisinin Başarısı 

 

Bu ayın birincisi Çukur dizisi oldu. Başarılı dolu bir ay Çukur ilk sıradan inmedi. Performans yüksek Çukur dizisi listenin birinci sırasından inecek gibi gözükmüyor. Listenin başında Çukur ikinci sırada yer alan yapım ise Camdaki Kız. Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız Kanal D’ nin iddialı dizileri arasında bulunuyor. Camdaki Kız yayına başladığı daha ilk ayda listeyi zorlamaya başladı. Perşembe rekabetine güçlü giriş yaparak rakiplerini geçti.

Perşembe günü ATV’ nin ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’yı yerinden oynattı. Camdaki Kız, 21.984 ileti, 19,58 reyting ve 12.495 kullanıcıyla listenin ikinci sırasında yerini aldı. 

Somera’nın listesine göre Nisan ayı reyting sıralaması;

1) Çukur
2) Camdaki Kız
3) Sen Çal Kapımı
4) Masumlar Apartmanı
5) Ramo
6) Survivor 2021
7) Son Yaz
8) Sadakatsiz
9) Kırmızı Oda
10) Bir Zamanlar Kıbrıs

Çukur Birinci Oldu! Bir Zamanlar Kıbrıs Sınıfta Kaldı! Camdaki Kız Hayal Kırıklığı! Masumlar Apartmanı da Düştü! İşte Reyting Sonuçları ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.