Çukur ayrılıklara doymuyor! Karaca böyle bir ölümü hak etmedi!

Show Tv'nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Çukur bu aşam 4. sezon 32. bölümü ile ekrana gelecek. Kubilay Aka'nın canlandırdığı Celasun'ndan sonraı Ece Yaşar'ın oynadığı Karaca da bu akşam veda ediyor. Ancak sosyal medyada Karaca ile ilgili yapılan paylaşımların ortak bir noktası var.

Çukur dizisinde sevilen karakterlerin bir bir gidişi izleyiciyi artık yeter demeye getirdi. Birçok karakterin ölümüne şahit olan Çukur izleyicisi bu akşam da Ece Yaşar'ın ölümüne ve vedasına şahit olacak.

Yamaç'a yardım ettiğini öğrendikten sonra Amca'nın Celasun'un ipini çekmesi geçtiğimiz bölüme damga vurmuştu. Dizinin takipçileri bu akşam ekrana gelecek olan 4. seon 32. bölüm Çukur bölümünde ise başlangıçtan bu yana kadroda yer alan Karaca karakterine de veda edecek. Son yayınlanan fragmanda Karaca'nın vedası yer almıştı.

Sosyal medyada Karaca etiketiyle yapılan paylaşımlarda ise Çukur izleyicisi adeta kan ağlıyor. Birçok paylaşımda Karaca'nın böyle bir ölümü haketmediği yönünde.

Ece Yaşar'ın canlandırdığı Karaca karakterinin nasıl veda edeceği de belli oldu.

Bu ölüm hiç yakışmadı! Güle güle Karaca! Çukur'da bir acı ayrılık daha! 1

 

Çukur ayrılıklara doymuyor! Karaca böyle bir ölümü hak etmedi! ile ilgili etiketler Çukur Ece Yaşar karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.