Çukur Arık Böke öldü mü? Barış Arduç diziden neden ayrıldı?

Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü? Çukur dizisinde Yamaç’ın en büyük düşmanlarından biri olan ve Arık Böke Erdenet karakterini canlandıran Barış Arduç vedaya hazırlanıyor. Peki, Barış Arduç diziden neden ayrıldı? İşte detaylar...

Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü? Çukur dizisinde yeni bir veda daha yaşanıyor. 7 bölümlük Çukur dizisine konuk oyuncu olarak katılan Barış Arduç’un ayrılacağı ifade ediliyor. Barıç Arduç’un 99. bölümde diziye veda edeceği iddia ediliyor. Peki, Barış Arduç diziden neden ayrıldı?

ÇUKUR ARIK BÖKE ERDENET ÖLDÜ MÜ?

Çukur dizisinin 99. bölümünde Erdenetler'den intikam almak için yemin eden Cumali, Arık Böke'nin karşısına çıkar. Ona bir düello teklif eden Cumali, intikamını almaya başlar. Bu aksiyon dolu dövüşün kaybedeni ise Arık Böke Erdenet olur.

Yani Cumali Koçovalı, Arık Böke Erdenet'i öldürür ve Barış Arduç sonunda diziye veda eder.

Çukur Arık Böke öldü mü? Barış Arduç diziden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Çukur Barış Arduç Çukur Arık Böke arık böke erdenet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.