Çukur Aliço ölüyor mu? Rıza Kocaoğlu diziden ayrılacak mı?

Çukur dizisinde Aliço şoku yaşanıyor. İdris babanın her zaman sokakta gözü kulağı olan Aliço’nun ilerleyen bölümlerde Çukur dizisinden ayrılacağı iddia edildi. Çukur Aliço ölüyor mu?

Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Aliço’dan beklenmedik bir haber geldi. Son gelen iddialar doğrultusunda adım adım finale doğru giden Çukur dizisinin ilerleyen bölümlerinde Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu’nun Çukur’dan ayrılacağı ifade edilmekte. Peki, Rıza Kocaoğlu diziden ayrılacak mı?

ÇUKUR ALİÇO ÖLÜYOR MU?

Çukur dizisinde senaryo gereğince Aliço’nun ilerleyen bölümlerde öleceği iddia edildi. Dizide son bölümlere doğru gidilirken Rıza Kocaoğlu’nun senaryoda vurularak öldürüleceği ifade ediliyor.

kendisi bu hayatı seçmiş. Askerde büyük bir travma yaşamıştır. İnsanlardan uzak olmak istiyor. Müthiş bir sayısal zekası vardır.

Çukur Aliço ölüyor mu? Rıza Kocaoğlu diziden ayrılacak mı?

RIZA KOCAOĞLU KİMDİR?

1979 yılında İzmir’de doğan Rıza Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çağan Irmak’ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Bana Şans Dile” filmi ile 2001 yılında sinemaya adım attı. Bugüne kadar 50’ye yakın sinema filminde ve TV dizisinde yer aldı. Son olarak “İçerde” dizisinde Davut rolünü canlandıran oyuncu, şu anda “Çukur” dizisinde Aliço karakterine hayat veriyor.

Rıza Kocaoğlu’nun Oynadığı Bazı Filmler ve Diziler

Çukur / Aliço /2017-
İçerde / Davut / 2016-2017
Dünyanın En Güzel Kokusu / Hakan / 2016
Karadayı / Kibrit Yasin / 2012-2014
Kuzey Güney / Ali Güntan / 2011-2012
Av Mevsimi / Asit Ömer / 2010
Ezel / Temmuz / 2009-2010
Emret Komutanım: Şah Mat / Obsesif Tuncay / 2006
Kuzenlerim / İrfan /2002 – 2004
Bana Şans Dile / Bahadır / 2001

 

Çukur Aliço ölüyor mu? Rıza Kocaoğlu diziden ayrılacak mı? ile ilgili etiketler Çukur Rıza Kocaoğlu aliço
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.