Çukur Aleyna Çakır sahnesi izle!

Çukur Aleyna Çakır sahnesi izle! Çukur dizisinin 100. son bölümünde Aleyna Çakır sahnesi büyük olay yarattı. Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne gönderme yapan Çukur dizisinin o sahneleri izlenme rekorları kırdı. İşte, Çukur 100. bölümünde Aleyna Çakır sahnesini izle…

Çukur Aleyna Çakır sahnesi izle! Çukur dizisinin 100. bölümü yine büyük bir ses getirdi. Getiğimiz Haziran ayı içerisinde Ankara’nın Keçiören ilçesindeki evinde ölü bulunan Aleyna Çakır, bir anda ülkemizin gündemine ilk sıradan giriş yapmıştı.

Çakır’ın şüpheli ölümü sonrasında ona daha önce birçok kez şiddet uygulayan ve bu anları canlı yayınlarla sosyal medya üzerinden paylaşan Ümitcan Uygun’a çevrilmişti.

26 Ekim akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Çukur, Aleyna Çakır’ın ölümüne sessiz kalmadı. Çukur dizisinin 100. bölümünde Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’a şiddet uyguladığı anların canlı yayın esnası sosyal medyada zirvede yer aldı.

 

Çukur Aleyna Çakır sahnesi izle! ile ilgili etiketler Çukur aleyna çakır ümitcan uygun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.