Çukur 97. bölüm full izle!

Çukur 97. bölüm full izle! Çukur 97. son bölüm tek parça izle bağlantısı full hd kalitesiyle Puhu TV platformundan izlenebilecek. Çukur 97. bölüm sansürsüz izle seçeneğiyle Show TV ekranlarında olacak. Detaylar haberimizde.

Çukur 97. bölüm full izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin 97. bölümü 28 Eylül 2020 akşamında Show TV ekranlarında yayında olacak. Peki, Çukur 97. bölümünde neler yaşanacak?

ÇUKUR 97. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Erdenet ailesi, Yamaç’ın kendilerine ihanet edip etmeyeceğini sınar. Cengiz gözünü karartarak yeni bir hamle yaparken bu Çukur mahallesinde derin bir yara açacaktır. Ancak Yamaç ailesini korumak adına bir kararın eşiğine kadar gelmiştir.

Yamaç’ın vereceği karar Koçovalılarla arasında bir savaşın başlangıcı olacaktır. Hayatı tehlike halinde olan Arık, içinde bulunduğu kumpastan kurtulma gayreti içerisindedir. Azer ile Karaca arasındaki son yüzleşme ise dengelerin değişmesine neden olacaktır.

Çukur 97. bölüm full izle!

Yamaç artık hem evinden hem de mahallesinden ayrılmıştır. Efsun’un yanına sığınan Yamaç, bu sefer de Nehir’in gazabına uğramıştır. Erdenet ailesinde ise Arık ile Seren, gizli düşmanlarını kovalamaya devam ederken Cengiz’de Yamaç’ı ikna etmeyi başarmıştır. Çukur halkı ve Koçovalılar da mahallelerini korumak adına birlik olurken Yamaç’ın yokluğunda işler biraz karışmıştır. Sevdiği adamla hayatını birleştirmek üzere olan Karaca, çok önemli bir karar almıştır.

 

Çukur 97. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.