Çukur 96. bölüm full izle!

Çukur 96. Bölüm full izle! Çukur 96. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Show TV'de. Peki, Çukur son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Çukur 96. Bölüm izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur 96. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Çukur 96. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

ÇUKUR 96. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur dizisinin yeni yayınlanan fragmanında yine tüm gözler Yamaç’a çevrildi. Vartolu’dan her anlamda tek destek alan Yamaç, abisine sarılarak gözyaşlarına boğulur ve herkesin derinden üzer. Çukur mahallesinden zorlada olsa ayrılmak durumunda kalan Yamaç, Efsun’un evine doğru yol alırken Nehir o anlara şahit olur.

Çukur 96. bölüm full izle!

Seren’in ‘Çukur’a mı taşınıyoruz’ sözleri dikkatlerden kaçmazken Cengiz Erdenet’in ağzından Çukur’un park yapılacağı haberini alan Yamaç, öfkesinden deliye döner. Ve sonunda Karaca ile Azer’in düğün törenlerinin vakti gelmiştir. Sultan anne halen Azer’in ellerinde İdris’in kanının olduğunu söyleyerek Karaca’ya büyük bir şok yaşatır. Artık tüm dikkatler Karaca’nın vereceği karardadır.

ÇUKUR 96. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 96. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 96. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.